klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Tuinarchitect Epe

Tuinarchitect Epe en omgeving

Tuinarchitect Epe en omgeving? U wilt een nieuw tuin laten aanleggen maar bent op zoek naar een origineel tuinontwerp? Tuinarchitectuur is de grote passie van Daniël Vos, eigenaar van Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe. Daniël kan met zijn neutrale blik een ruimte een totaal andere uitstraling/sfeer geven door goed te kijken naar het toepassen van bepaalde zichtlijnen, materialen en beplantingen. Dit kan gaan van een moderne, strakke tuin tot een boerderijtuin met weelderige bloemenborders.

Bent u op zoek naar een creatief tuinontwerp? neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, het is vaak erg prettig om eerst eens een ronde door de tuin te doen en u zult dan zien dat er hele andere ideeën naar voren komen. Veel mensen vinden het namelijk erg lastig om de bestaande tuinsituatie weg te denken en met een blanco tuin te beginnen. Daniël Vos heeft al zeer veel creatieve tuinontwerpen gemaakt voor mensen in Epe en omgeving, vraag hem eens vrijblijvend uw tuin te komen bekijken.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Hoe gaan we te werk

Daniël Vos kan voor elke woning of bedrijfspand, iedere stijl, elk budget en ruimte een passend en exclusief tuinontwerp bedenken. Hij is thuis in alle soorten tuinen en heeft er dan ook al veel aangelegd, naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers. Zie ook onze recensiepagina. Op het moment dat het tuinontwerp is goedgekeurd, zorgen wij voor een passend prijsvoorstel voor het aanleggen van de tuin. Daarna plannen wij de uitvoering in.

Verschillende stijlen tuinen

Er zijn ook op het gebied van tuinen in Epe en omgeving veel uiteenlopende stijlen zoals strakke tuinen, moderne tuinen, klassieke tuinen, romantische tuinen, bostuinen, watertuinen, landelijke tuinen etc. Het is vooraf erg belangrijk om te weten wat de stijl is die het beste bij u past, aan de hand van deze keuze in combinatie met en aantal wensen kunnen we een passend tuinplan verzorgen voor iedere tuin. Ook voor een kleine voortuin kunt u door tuinarchitect Vos Tuinvisie een tuinontwerp laten maken, iedere tuin is voor ons ‘natuurlijk uniek’.

Kosten voor een tuinontwerp

De kosten om een tuin te laten inrichten zijn sterk afhankelijk van de tuinsituatie en uw wensen, dit bespreken we vooraf zodat u niet voor verassingen komt te staan. We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw tuinwensen te bespreken, Daniël Vos komt dan graag bij u langs en bespreekt de situatie en de bijkomende kosten. In eerste instantie wordt er daarna een ontwerpvoorstel gemaakt om verder te bespreken. Op het moment dat het eerste ontwerpvoorstel door u is goedgekeurd worden eventuele wijzigingen doorgevoerd en maken we een definitief ontwerp met een daarbij passend beplantingsplan. De keuze van de beplanting is uiteraard afhankelijk van uw smaak en tijd, een wilde bloementuin vraagt namelijk meer onderhoud als een strakke, moderne tuin met veel bodembedekkers en blokhagen.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek

Neem vandaag nog contact op met Vos Tuinvisie voor een vrijblijvende afspraak en bel 0578-561015 of stuur een vraag/bericht via het contactformulier.

Zeer net en zorgvuldig werkend hoveniersbedrijf onder leiding van Daniël Vos die nu een aantal klussen voor ons naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Afspraak blijkt afspraak! Van harte aanbevolen. Fam. Potappel

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur.

tuinkeur-logo

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op