Title Image

Verlichtingsplan voor de tuin?

Verlichtingsplan voor de tuin

Verlichtingsplan voor de tuin? Wij helpen u. Tuinverlichting is echt een vak apart en daarom is het verstandig om u vooraf goed te verdiepen in alle mogelijkheden omtrent de verlichting in uw tuin. Vos Tuinvisie adviseert u graag over de mogelijkheden in uw tuin.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Verlichtingsplan

Bent u op zoek naar een verlichtingsplan voor uw tuin? Vraag dan eens een van onze tuinverlichting specialisten om uw situatie te komen bekijken. Wij kunnen u advies geven op het gebied van de vele soorten tuinverlichting maar nog veel belangrijker over wat ook echt mooi is voor uw tuin.
Het is heel makkelijk om uw tuin vol met lampjes te zetten maar geeft dat ook het juiste beeld dat u graag wilt? Het is echt een vak apart om een tuin mooi in het licht te zetten tijdens de avonduren en de winterperiode.

Soorten tuinverlichting

Er zijn een aantal hoofdcategorieën in tuinverlichting, we hebben het dan over grondspots, uplights, wandspots en solitaire lampen, iedere categorie heeft z’n eigen lichtbeeld en wordt in een andere situatie gebruikt. Het is bijvoorbeeld heel mooi om bepaalde elementen in de tuin uit te lichten zoals mooie bomen of struiken of een mooi beeld. Daarnaast kunnen wandarmaturen aan een afscheiding diepte geven in een tuin.

Tuinverlichting geeft veiligheid

Veiligheid is ook een belangrijke reden om te kiezen voor verlichting in de tuin, tijdens de winterperiode geeft tuinverlichting echt een veilig gevoel, u heeft een goed overzicht van wat er zich afspeelt in de ruimte om uw woning. Inbrekers hebben een hekel aan licht en zullen uw huis wellicht voorbij gaan.

Verlichtingsplan voor uw tuin?

Wilt u graag een goed doordacht verlichtingsplan voor uw tuin? Wij komen graag eens bij u langs om uw tuinsituatie te bekijken en een voorstel te doen om uw tuin op de juiste manier in het licht te zetten. We kijken dan naar bepaalde aanwezige elementen in uw tuin en adviseren in de keuze van de soorten tuinverlichting.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

In Lite tuinverlichting

Wij weken veel met tuinverlichting van In Lite, deze tuinverlichting is van zeer goede kwaliteit en nagenoeg probleemloos. alle armaturen zijn waterdicht afgegoten en voorzien van Ledverlichting waardoor de levensduur erg lang is, u hoeft geen lampen te vervangen en er kan dus geen kortsluiting ontstaan door vocht. In Lite tuinverlichting is daarnaast zeer energiezuinig en het enige wat er nodig is om de verlichting te installeren is één stopcontact in uw tuin of schuur. Op de trafo zit standaard een schemersensor die de tuinverlichting automatisch inschakelt bij schemer, na een aantal gewenste branduren schakelt het systeem weer automatisch uit.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek

Nieuwsgierig geworden? Bel dan snel 0578-561015 voor een vrijblijvend gesprek of stel uw vraag via het contactformulier

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op