klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Vijveraanleg Apeldoorn

Vijveraanleg Apeldoorn

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar adres voor uw vijveraanleg in Apeldoorn? Dan bent u bij Vos Tuinvisie helemaal aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van vijveraanleg en onderhoud zijn wij u graag van dienst.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Vijveraanleg Apeldoorn

Wanneer u een vijver aan wilt laten leggen in Apeldoorn of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Van kleine beekloopjes, tot strak gemetselde vijvers tot grote en natuurlijke zwemvijvers. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van alle soorten vijvers kunnen wij u goed adviseren over het soort vijver dat het beste bij u past. Wilt u bijvoorbeeld een vijver vol vissen in uw tuin of is het uw droom om een eigen zwemvijver te hebben, zodat u heerlijk kunt zwemmen tijdens de warme zomerdagen?

  • Heldere visvijvers
  • Zwemvijvers
  • Strak gemetselde vijvers
  • Kleine beekloopjes
  • En meer…

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Uw vijver laten aanleggen

Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden voor vijveraanleg in Apeldoorn. Zo moeten er bijvoorbeeld keuzes gemaakt worden wat betreft de randafwerking en het soort folie. Ook bestaan er veel verschillende soorten vijverfilters. Wij adviseren u graag bij het maken van deze keuzes, zodat het eindresultaat optimaal wordt. Al sinds 2004 is Vos Tuinvisie uw hovenier in Epe en omgeving. Doordat wij zowel gespecialiseerd zijn in tuinontwerp en aanleg als in vijveraanleg zorgen we er altijd voor dat uw vijver goed in uw tuin past. Kijk vooral ook even bij onze tuinfoto’s voor wat prachtige inspiratie.

Bent u geïnteresseerd in onze vijveraanleg in Apeldoorn en omgeving of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op. Van tuinontwerp en aanleg, tot vijveraanleg en onderhoud zijn wij u graag van dienst.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op