Title Image

Vijveraanleg Elburg

Vijveraanleg Elburg

U wilt een prachtige vijver laten aanleggen in uw tuin en u zoekt een vakkundig en professioneel hovenier, waar u van op aan kunt? Zoek niet verder! Vijveraanleg Elburg van Vos Tuinvisie bestaat uit een team van zeer bekwame hoveniers, met ieder een persoonlijke specialiteit. Wanneer u met ons in zee gaat, weet u zeker dat vooraf gemaakte afspraken worden nagekomen en u top kwaliteit geleverd krijgt. Vos Tuinvisie is niet voor niets Tuinkeur gecertificeerd sinds 2011, wij zijn in 2010 met succes door een strenge controle gegaan. Bij Vos Tuinvisie krijgt u de expertise die u nodig heeft en een schitterend eindresultaat: ‘de vijver die uw wenst, afgestemd op de daadwerkelijke mogelijkheden die uw tuin of landgoed biedt.’

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Welk type vijver past bij u?

Er zijn verschillende typen vijvers die Vos Tuinvisie voor u kan realiseren, afhankelijk van uw wensen en het doel van de vijver. Wilt u een grote vijver waar u heerlijk in kunt zwemmen en, indien gewenst, baantjes trekkend tussen de (koi) vissen door? Dat is zeker mogelijk! Bij een zwemvijver is een zuiveringsinstallatie van groot belang, zodat u altijd in kraakhelder water uw hygiëne behoudt. Bent u een liefhebber van koi vissen, maar heeft u geen behoefte zelf te zwemmen? Dan kunt u kiezen voor een koivijver. Koi vissen produceren veel afval en woelen graag in de ondergrond waardoor het water vertroebeld. Daarom geldt ook voor deze vijver dat een goed onderhouden filter installatie van belang is. Een natuurvijver die op natuurlijke wijze opgaat in het landschap, gebruikmakend van natuurlijke materialen en vormen? De hoveniers van Vos Tuinvisie weten hoe zij de perfecte vijver kunnen ontwerpen. Inspireer ons met uw wensen en ideeën, dan krijgt u het beste resultaat. Misschien wilt u een gewone tuinvijver, met een paar verschillende vissoorten erin? Dat kan natuurlijk ook. Vijveraanleg Elburg, voor de vijver van uw dromen!

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Contact over vijveraanleg Elburg

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Vos Tuinvisie biedt voor de aanleg van uw vijver? Wij kunnen het gehele traject voor u realiseren, van ontwerp en aanleg tot definitieve oplevering. U heeft er dan geen zorgen aan en bovendien komen wij onze afspraken na. Voor vijveraanleg Elburg kunt u bellen met 0578-561015 of mailen naar info@vostuinvisie.nl. Ook om uw vijverwater te laten testen en andere hovenierswerkzaamheden zoals tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud kunt u contact opnemen.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op