Title Image
Vijveraanleg Epe

Vijveraanleg Epe

Zoekt u een betrouwbare en handige vijverspecialist voor de aanleg van uw vijver in Epe? Vos Tuinvisie is zo een vijverspecialist, met jarenlange ervaring in de aanleg van vijvers. Wat verstaat Vos Tuinvisie onder een ‘vijver’:

  • Een klein beekloopje.
  • Een strakke gemetselde vijver.
  • Een grote natuurlijke zwemvijver. Het grote voordeel van een zwemvijver is dat u er het hele jaar door van kunt genieten, het staat werkelijk prachtig in uw tuin. Ook voor kinderen is het een waar avontuur. Denkt u zich eens in dat uw kinderen niet naar de vijver verderop hoeven te fietsen, maar dat ze gewoon veilig in uw eigen tuin kunnen ravotten.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Ervaring met de aanleg van vijvers

Voor kennis en ervaring met de aanleg van alle soorten vijvers bent u bij Vos Tuinvisie in Epe aan het juiste adres. Een kraakheldere vijver in uw tuin… Een visvijver vol van leven of een zwemvijver, waar u zich als een vis in het water voelt. Ook, of misschien wel juist, voor vijveraanleg op maat is Vos Tuinvisie de vakbekwame vijverspecialist.

Aanleg van zwemvijver

U kunt kiezen voor de aanleg van verschillende typen zwemvijvers zoals een vijver met ronde vormen die opgaat in de natuur alsof het een natuurlijke vijver is, of een zwemvijver met gemetselde wanden en afdekranden. Het gaat erom dat u een keuze maakt die bij u past, waar voelt u zich goed bij als u op een alledaagse dag lekker wilt ontspannen in de tuin? Vos Tuinvisie heeft genoeg ervaring om u kundig in te lichten en te adviseren in uw keuzeproces.

Reiniging

Het reinigen van zwemvijvers gebeurt door filtering middels een natuurlijk plantenfilter. Op de bodem worden drains geplaatst voor de afvoer van het vuil en energiezuinige pompen zorgen voor de circulatie tussen zwemvijver en plantenfilter.

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Werkgebied

U kunt uitstekend terecht bij Vos Tuinvisie indien u woonachtig bent in de plaatsen Epe, Heerde, Hattem, Nunspeet, Vaassen, Apeldoorn en Zwolle. In zijn geheel op de Veluwe en in Overijssel. Naast vijveraanleg biedt Vos meer hovenierswerkzaamheden zoals tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Contact over vijveraanleg in Epe

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het aanleggen van een vijver in uw tuin in Epe? Wilt u een afspraak maken met één van de vakbekwame vijverspecialisten van Vos Tuinvisie? Bel 0578 561015 of mail info@vostuinvisie.nl. Desgewenst ontvangt u een offerte voor de aanleg van een vis- of zwemvijver in uw tuin, waarbij rekening wordt gehouden met het budget.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op