Title Image
Vijveraanleg Ermelo

Vijveraanleg Ermelo

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar adres voor uw vijveraanleg in Ermelo? Dan bent u bij Vos Tuinvisie helemaal aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben we al veel tevreden klanten voorzien van een prachtige vijver.

Vijveraanleg Ermelo

Wanneer u een vijver aan wilt laten leggen in Ermelo of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Van kleine beekloopjes tot grote zwemvijvers. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van alle soorten vijvers kunnen wij u goed adviseren over het soort vijver dat het beste bij u past. Wilt u bijvoorbeeld een vijver vol vissen in uw tuin of is het uw droom om een eigen zwemvijver te hebben, zodat u heerlijk kunt zwemmen tijdens de warme zomerdagen? Al sinds 2004 is Vos Tuinvisie uw hovenier in Epe en omgeving. Doordat wij zowel gespecialiseerd zijn in tuinontwerp en aanleg als in vijveraanleg zorgen we er altijd voor dat uw vijver goed in uw tuin past. Kijk vooral ook even bij onze tuinfoto’s voor wat prachtige inspiratie.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Een vijver laten aanleggen

Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden voor vijveraanleg in Ermelo. Zo moeten er bijvoorbeeld keuzes gemaakt worden wat betreft de randafwerking en het soort folie. Ook bestaan er veel verschillende soorten vijverfilters. Wij adviseren u graag bij het maken van deze keuzes, zodat het eindresultaat optimaal wordt.

  • Sinds 2004
  • Gespecialiseerd in vijveraanleg
  • Prachtige ontwerpen
  • Veel verschillende soorten vijvers

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze vijveraanleg in Ermelo en omgeving of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op. Van tuinontwerp en aanleg, tot vijveraanleg en onderhoud zijn wij u graag van dienst.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op