Title Image

Vijveraanleg Heerde

Uw vijver aanleggen in Heerde

Zoekt u een betrouwbare partij die uw nieuwe vijver aanlegt in Heerde? Heeft u al een beeld van uw wensen en ideeën, of wilt u daar graag over sparren? Het is van belang dat uw wensen aansluiten op de mogelijkheden van- en binnen uw tuin. Neem daarom contact op met Vos Tuinvisie, wij kunnen u uitstekend informeren en begeleiden bij de keuze- en aanleg van uw nieuwe vijver in Heerde.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Soorten vijvers

Het woord vijver is een algemeen begrip. Er zijn grote en kleine vijvers en er zijn vis- en zwemvijvers. Hier vindt al een selectie plaats want, wat zijn uw behoeften? Wilt u rustiek en sfeervol beekloopje of liever een grote imposante zwemvijver, waarin u heerlijk baantjes kunt trekken? Vos Tuinvisie levert en legt de volgende vijvers:

  • Een beekloopje. Sfeervol voor het oog en rustgevend voor het gehoor.
  • Een natuurlijk gevormde visvijver.
  • Een gemetselde en verhoogde strakke vijver, waarvan de rand is afgewerkt met hardstenen.
  • Een grote zwemvijver. Uitermate geschikt voor uzelf en ook voor kinderen.

Filtersystemen in de vijver

Een filter systeem is een systeem waar voorafgaand, aan de aanleg van de vijver, goed over na wordt gedacht. Dit gebeurt samen met de technische specialisten van Vos Tuinvisie. Nauwkeurigheid in dit proces is van belang voor een duurzame tevredenheid van de klant. Als voorbeeld, een vijverpomp is erg bepalend voor het gemiddelde stroomverbruik per jaar. De juiste vijverpomp kan u dus veel geld besparen! Voordat Vos Tuinvisie de benodigde materialen aanschaft maken we een ontwerp van de vijver, hierin wordt ook het plaatsen van een vijverfilter getekend.

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Contact over vijveraanleg in Heerde

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw tuin? Bel 0578-561015 of mail info@vostuinvisie.nl. Vos Tuinvisie is een hoveniersbedrijf gevestigd in Epe dat alle werkzaamheden verzorgd in de tuin. U kunt hierbij denken aan tuinadvies, tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Zoekt u een professionele hovenier in Epe, Heerde, Hattem, Nunspeet, Vaassen, Apeldoorn of Zwolle? Neem dan graag contact op met Vos Tuinvisie.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op