Title Image

Vijveraanleg Wapenveld

Vijveraanleg Wapenveld

U zoekt een professioneel hoveniersbedrijf, voor advies over de mogelijkheden van een vijver bij u in de tuin? Vijveraanleg Wapenveld, Vos Tuinvisie, heeft veel ervaring opgedaan in de aanleg van verschillende soorten vijvers op uiteenlopende locaties. Of u een grote of een kleine tuin heeft, of een ander soort locatie, bij Vos Tuinvisie hebben wij een duidelijke en kraakheldere visie over de (on)mogelijkheden. U kunt er zeker van zijn dat u een prachtige vijver krijgt waarvan u heerlijk kunt genieten. Bijvoorbeeld een zwemvijver, strak afgewerkt met hardstenen randen of juist een natuurlijke glooiing waardoor deze opgaat in het landschap. In de lente, de zomer en de nazomer heerlijk wat baantjes trekken, buiten in uw eigen vijver. Dat is genieten!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Welke soorten vijvers?

De mogelijkheden voor een vijver lopen uiteen, de vraag is met welk doel u een vijver in uw tuin wilt? Heeft een siervijver uw voorkeur, met een paar visjes? Ter ontspanning om naar te kijken en eventueel naar te luisteren? Wilt u kunnen zwemmen? Dan is een zwemvijver de ideale oplossing. Een zwemvijver is doorgaans groter en behoeft een optimale zuiveringsinstallatie, zodat het water schoon blijft. Eventueel kunnen er ook vissen in deze vijver, vooraf bespreken we de belasting die de zwemvijver aan zal kunnen. Wellicht bent u een fan en wilt u een echte koivijver in de tuin? Deze vissen kunnen niet in een normale vijver omdat ze graag in de bodem woelen. Ze produceren veel afval, daarom is voor een koivijver een goede filterinstallatie die frequent wordt schoongemaakt een must. Vijveraanleg Wapenveld, voor de vijver van uw keuze!

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Contact vijveraanleg Wapenveld

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is sinds 2004 werkzaam in Epe en de regio en heeft 6 vaste hoveniers in dienst. Tijdens drukke perioden werken wij met seizoensmedewerkers. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en onze hoveniers hebben veel kennis en ervaring betreffende hovenierswerkzaamheden, zoals tuinontwerp- aanleg- en onderhoud. Iedere hovenier van Vos Tuinvisie heeft zijn eigen vakgebied, van bestrating t/m boomverzorging. Voor vijveraanleg Wapenveld, bel 0578-561015 of mail info@vostuinvisie.nl. De tuinspecialisten van Vos Tuinvisie doen er alles aan om u van juist tuinadvies te voorzien en uw tuin mooier te maken. Maakt u afspraken met ons, dan kunt er zeker van zijn dat wij onze afspraken nakomen. Vos Tuinvisie is sinds 2011 Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur garandeert dat u met een betrouwbaar en kwalitatief zeer goed bedrijf zaken doet.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op