Title Image
Vijveraanleg Zwolle

Vijveraanleg Zwolle

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare hovenier voor uw vijveraanleg in Zwolle en omgeving? Met onze jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst.

Soorten vijvers

Wanneer u besluit uw tuin te voorzien van een vijver kunt u kiezen uit talloze soorten. Denkt u bijvoorbeeld aan een klein beekloopje of juist een strak gemetselde vijver. Doordat we bij Vos Tuinvisie ook gespecialiseerd zijn in tuinontwerp kunnen wij u uitstekend adviseren over welke soort vijver het best tot zijn recht komt in uw tuin. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met uw wensen. Want waarvoor wilt u precies een vijver? Wilt u iedere dag vissen voeren of heeft u liever een grote zwemvijver, waarin u op de warme zomer dagen verkoeling kunt zoeken? Bij ons is alles mogelijk en we bespreken dan ook graag de verschillende mogelijkheden met u.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Vijveraanleg Zwolle

Voor de aanleg van uw vijver in Zwolle of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de aanleg van een vijver komt meer kijken dan alleen het kiezen van de meest geschikte soort vijver. Zodra u gekozen heeft welke soort vijver u wilt, moeten er namelijk ook nog keuzes gemaakt worden over de vijverfolie en de randafwerking. Deze keuzes zijn erg belangrijk voor het eindresultaat. Daarbij zijn er veel verschillende soorten vijverpompen en filtersystemen. Het filtersysteem kiezen we altijd voorafgaand aan de aanleg zorgvuldig uit, in samenwerking met technische specialisten. Ook de pomp wordt zorgvuldig uitgekozen en dat is niet zonder reden. Het soort pomp heeft namelijk bijvoorbeeld sterke invloed op het gemiddelde stroomverbruik op jaarbasis.

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Uw vijver laten aanleggen

Wilt u uw vijver door ons laten aanleggen? Dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij kunnen dan ook de kosten voor uw vijveraanleg in Zwolle bepalen. Deze zijn uiteraard sterk afhankelijk van uw wensen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Ook wanneer u nog vragen heeft over onze diensten kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op