klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Vos Tuinvisie is Tuinkeur gecertificeerd

Vos Tuinvisie is Tuinkeur gecertificeerd

Afspraak is afspraak, iets wat bij Vos Tuinvisie vanzelfsprekend is. Daarom past het Tuinkeur Keurmerk zeker bij het imago van het hoveniersbedrijf uit Epe. Het bedrijf heeft in 2010 een zeer strenge screening ondergaan op een 120-tal punten en mag sinds 2011 met trots het Tuinkeur keurmerk voeren. Tuinkeur geeft aan dat u met een betrouwbaar en kwalitatief zeer goed bedrijf in zee gaat, dat wilt u toch ook?

De 5 zekerheden van Tuinkeur

Professionaliteit

Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk is gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat het bedrijf professioneel te werk gaat en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Het bedrijf werkt met vakkundig opgeleide hoveniers, gebruikt kwalitatief goede producten in de tuin en werkt op een efficiënte manier d.m.v. professionele machines in te zetten tijdens tuinaanlegwerkzaamheden.

Betrokkenheid

Bij een hovenier met een TuinKeur-keurmerk staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden. Het blijft niet alleen bij het leveren van de dienst en het versturen van de factuur nadien maar een stuk nazorg is ook erg belangrijk. Op het moment dat de werkzaamheden zijn verricht vragen we altijd een stukje feedback over de ervaringen van de klant, dit voorkomt ergernissen en lost problemen altijd op.

Vakbekwaamheid

Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk heeft veel vakkennis. Zo kan het bedrijf u altijd met raad en daad verder helpen. Alle hoveniers beschikken over een flinke dosos vakkennis en werken op een professionele en efficiënte manier. Waarom zouden we een halve dag met onze rug krom gaan staan terwijl we dezelfde werkzaamheden op een goedkopere manier kunnen verrichten d.m.v. de inzet van één van onze grondverzetmachines. Er is veel kennis aanwezig op het gebied van beplanting, dit kunnen klanten duidelijk merken, onze hoveniers stralen stuk voor stuk vakmanschap en ervaring uit. Op het gebier van tuinonderhoud weten de hoveniers u alle te vertellen over bijvoorbeeld snoeiwerk, gazononderhoud en het bemesten van de beplanting.

Service

Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk houdt zich aan zijn afspraken en levert u optimale en complete service. Dit houdt in dat de klant op een serieuze en betrouwbare manier wordt bedient vanaf het punt van de eerste afspraak tot en met de werkzaamheden en de eventuele nazorg. Garantie is vaak een gevoelig punt maar op het moment dat er door ons bedrijf een fout word gemaakt zullen we het ten alle tijden netjes oplossen zodat de klant op een prettige manier kan genieten van de uitgevoerde werkzaamheden, een tuin is uiteindelijk toch om van te genieten en tot rust te komen?

Kwaliteit

Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk levert u goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden? In dat geval zal het bedrijf alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen. Het heeft voor ons als berijf geen enkele zin om te werken met producten met een slechte kwaliteit, dit geeft ergernissen in de toekomst voor zowel u als klant als voor ons als uitvoerder. Kwaliteit hoeft niet meteen duur te zijn maar het is gewoon erg belangrijk om goed na te denken over het materiaalgebruik in de tuin.

Neem vandaag nog contact met ons op door een berichtje via ons contactformulier te sturen of bel 0578-561015!
Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur of ga terug naar de homepage van Vos Tuinvisie, hovenier uit Epe

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek
Vos Tuinvisie
Van Zelmstraat 9a
8162 AV Epe
tel:0578-561015
fax:0578-561027
info@vostuinvisie.nl
www.vostuinvisie.nl
KVKnr: 51751577

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op
Neem contact op