klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Zwemvijver Zwolle

Zwemvijver Zwolle

Zwemmen in uw eigen tuin in Zwolle? De rest van het jaar genieten van een prachtige vijver? Het is allemaal mogelijk met een zwemvijver in uw tuin! Neem direct contact op met de tuinexperts van Vos Tuinvisie om de aanleg van uw zwemvijver in Zwolle met ons te bespreken.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Zwemmen in een vijver

Wat is er nu fijner dan op een hete zomerdag verkoeling zoeken in uw eigen zwembad? U hoeft er de deur niet voor uit, geniet van uw eigen privacy en kunt in het water springen wanneer u maar wilt! Ideaal ook voor kinderen, die lekker samen met vriendjes of vriendinnetjes kunnen zwemmen en ravotten terwijl u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden. Voor kinderfeestjes hoeft u niet meer de deur uit.

En wat dacht u van een zomerse barbecue, waarbij u uw gasten uitnodigt badkleding mee te nemen? Die gerookte spareribs smaken nog beter na een verfrissende duik! Uw tuin wordt dé plek om te zijn en te genieten deze zomer.

De charme van een vijver

Maar er is meer! U kunt er natuurlijk voor kiezen om een zwembad of gewone vijver aan te leggen in uw tuin, maar heeft u ook wel eens nagedacht over een zwemvijver? Zo geniet u niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door van deze prachtige waterpartij in uw tuin! De charme van een vijver wisselt mee met de seizoenen,  zodat u het hele jaar door geniet van uw prachtige zwemvijver in Zwolle of omgeving.

Kiest u voor een zwemvijver met natuurlijke vormen zoals in een bostuin? Of gaat u liever voor een strak vormgegeven zwemvijver met gemetselde wanden en natuurstenen afdekranden? Wij hebben als bekend hoveniersbedrijf in Epe (op een steenworp van Zwolle) ruimschoots ervaring met talloze soorten zwemvijvers en adviseren u dan ook graag over welke zwemvijver het beste bij u en uw tuin past! Laat ons weten met welke ideeën u speelt, dan denken wij meteen met u mee.

Offerte aanvragen
Aanleg zwemvijver in Epe door Vos Tuinvisie

Zwemvijver Zwolle

Water brengt sfeer en leven in uw tuin en een mooi aangelegde vijver geeft uw tuin dan ook absoluut meerwaarde! Uw zwemvijver mag gerust een prominente plek innemen in de tuin, zodat u het hele jaar kunt genieten van deze prachtige oase.

Het grote voordeel van een zwemvijver is bovendien dat deze niet met chemische middelen zoals chloor wordt gereinigd. In een zwemvijver maken wij namelijk gebruik van een natuurlijk plantenfilter. Zo ontstaat er een heel natuurlijk zuiveringssysteem in uw zwemvijver.

Een goed gefilterde zwemvijver kan desgewenst worden verwarmd met een warmtepomp zodat u ook op frisse dagen van heerlijk zwemwater kunt genieten. Hier leest u meer over de werking van een zwemvijver.

Zwemvijver aan laten leggen

Zwemvijver aanleg Zwolle en omstreken

Een zwemvijver in uw tuin in Zwolle? Wij regelen het! Van tuinontwerp tot tuinaanleg en indien gewenst zelfs tuinonderhoud. Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio voor reeds door ons aangelegde zwemvijvers in Zwolle en omgeving.

We bespreken uiteraard vooraf uitgebreid met u wat precies uw wensen en behoeften zijn. Vervolgens maken we een compleet tuinontwerp en een duidelijke offerte, zodat u direct kunt zien waarin u investeert. Bent u tevreden over ons tuinontwerp en kunt u niet wachten om van uw zwemvijver in Zwolle te genieten? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag! Neem direct contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Zwemvijver aanleg Zwolle en omstreken

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op