Abonnement tuinonderhoud

Abonnement tuinonderhoud

Zoekt u een vakkundig hovenier voor regelmatig onderhoud aan uw tuin? Vos Tuinvisie biedt een voordelig abonnement tuinonderhoud. Wij bieden uitkomst door het onderhoud van de tuin uit handen te nemen. Het idee voor een abonnement is ontstaan door een toenemende vraag van onze klanten. Zo weet u waar u jaarlijks aan toe bent, zoals het bedrag van de jaarlijkse kosten. Welke ook nog eens te spreiden zijn in termijn betalingen.

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Soorten abonnementen voor tuinonderhoud

Het soort abonnement dat bij u en uw tuin past, zullen wij zorgvuldig met u afstemmen. Denk aan het wekelijks maaien van uw gras tot het complete tuinonderhoud. Zoals onkruid wieden, bladruimen in het najaar, dakgoten legen, bemesten, verticuteren en alle verdere voorkomende tuinwerkzaamheden. Middels een vrijblijvende afspraak stemmen wij de frequentie en uw inhoudelijke wensen met u af.

Hoe werkt het abonnement in de praktijk?

Op het moment dat u een tuinonderhoudsabonnement bij ons afsluit, nemen wij uw tuinonderhoud op in onze planning. De vakkundige hoveniers van Vos Tuinvisie komen met regelmaat bij u langs om de tuin te onderhouden. U krijgt een vaste hovenier als aanspreekpunt, wat door veel klanten als zeer positief wordt ervaren. De betaling van het abonnement kan gaan van maandelijks tot eenmaal per jaar, dit in goed overleg met u. Bekijk onze tuinfoto’s voor een groot aantal, van de door ons, aangelegde voorbeeldtuinen.

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Hovenier Epe en alle omliggende plaatsen

We werken in de regio Epe en alle omliggende plaatsen. Al onze hoveniers hebben zeer veel kennis en ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Op onze website vindt u informatie over alle facetten van ons hoveniersbedrijf; van tuinontwerp tot en met tuinonderhoud. Van tuinaanleg tot en met tuinrenovatie en van een kleine voortuin tot en met grote groenprojecten. We laten u op onze site een groot aantal mooie voorbeeldtuinen zien zoals we al eerder hebben aangelegd.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder bedienen wij klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op