klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Blokhut op maat

Blokhut op maat

Een blokhut op maat laten maken? Wij regelen het voor u! Een blokhut staat immers niet alleen ontzettend sfeervol in uw tuin, maar is ook nog eens hartstikke handig. U kunt natuurlijk kiezen voor een praktische tuinhuis blokhut, maar ook voor een romantische blokhut met overkapping. Een combinatie van beiden of andere ideeën? Bij ons kunt u een blokhut laten bouwen die voldoet aan al uw wensen! Neem direct contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Blokhut laten bouwen

U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar veel degelijker, professioneler en eenvoudiger is het om een blokhut te laten bouwen. De gecertificeerde hoveniers van Vos Tuinvisie in Epe hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, bouwen en monteren van talloze blokhutten. Of u nu op zoek bent naar een tuinhuis blokhut, een sfeervolle blokhut met overkapping of een hypermoderne blokhut, wij bouwen het voor u. Wij bouwen alleen maar solide blokhutten van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarin zijn alle afmetingen mogelijk, want we bouwen uw blokhut op maat helemaal zelf!

Blokhut op maat laten maken

Heeft u specifieke wensen, zoals een duurzame blokhut op maat? Wij denken graag met u mee! Zo gebruiken wij bijvoorbeeld graag duurzame materialen zoals Douglas en Zweeds Rabat. De afmetingen stemmen we precies af op uw wensen en deuren en kozijnen monteren we op de door u gewenste plaats. We hanteren een duurzame manier van bouwen en gebruiken bijvoorbeeld ook betonnen poeren en opsluitbanden om contact met de ondergrond te vermijden.

 

Wilt u graag geïsoleerde wanden en daken zodat uw blokhut ook in de winter lekker warm is en in de zomer niet te veel opwarmt? Geen probleem! We kunnen uw blokhut tevens afwerken met gepotdekselde wanden van Zweeds Rabat, voor een sfeervolle uitstraling. Zo zorgen we ervoor dat uw blokhut niet alleen dit jaar, maar nog jarenlang een pronkstuk in uw tuin is!

Afspraak maken
Tuinhuis met overkapping in aangelegde bostuin in Epe

Blokhut in Gelderland of Overijssel

Op diverse plekken in Gelderland en Overijssel kunt u al blokhutten van hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie tegenkomen. Zo werken wij voornamelijk in de buurt van Epe, maar ook in plaatsen zoals Apeldoorn, Zwolle en Wapenveld. Wij bieden zowel tuinontwerp, alsook tuinaanleg en tuinonderhoud.

 

Heeft u zelf al ideeën over de blokhut die u wilt laten bouwen? Dan maken wij uw plannen graag concreet! Nog geen ontwerp? Geen punt! Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden en bespreken samen met u wat het beste bij u en uw tuin past. Ook andere tuinhuizen of veranda’s met overkappingen en zelfs luxe poolhouses behoren tot de opties. Waar u ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat uw plannen vakkundig gerealiseerd worden. Neem snel contact met ons op om uw blokhut op maat te laten maken!

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op