Title Image
Luxe poolhouse

Luxe poolhouse

Een buitenzwembad of zwemvijver staat garant voor veel plezier in de zomermaanden. Maak de ervaring compleet met een luxe poolhouse in uw tuin. Zo realiseert u uw eigen ontspanningsruimte bij het zwembad.

Oase van rust in uw tuin

Een poolhouse is tegenwoordig veel meer dan alleen een zwembadhuisje met een opslagruimte voor de technische installatie van uw zwembad. Creëer uw eigen oase met een sauna, thuisspa, zonnebank of jacuzzi in uw tuin. Ziet u uzelf al ontspannen in uw eigen wellnessruimte? Ook een douche, kleedruimte en zelfs een gastenverblijf kunnen ingebouwd worden in uw luxe poolhouse.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Poolhouse op maat

Vos Tuinvisie creëert uw poolhouse helemaal op maat. Of u nu houdt van een strakke moderne of juist een klassieke uitstraling. Ook qua materialen zorgen we dat het poolhouse mooi aansluit bij het zwembad en bij de rest van de tuin. Een sfeervolle terrasoverkapping kan bovendien de overgang vormen tussen uw poolhouse en het zwembad om het plaatje compleet te maken.

Veranda in uw tuin

Geniet nog meer van uw tuin met een prachtige veranda. Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, helemaal op maat voor u ontworpen door onze specialisten. Zo kunt u vele jarenlang genieten van uw veranda.

Afspraak maken
tuinhuis

Houten poolhouse voor een stijlvol effect

Poolhouses kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Denkt uw aan een houten poolhouse van robuust Douglas of aan een stevig eiken poolhouse. Wat uw wensen ook zijn, wij ontwerpen graag uw poolhouse op maat en verzorgen zowel het ontwerp als de plaatsing van uw zwembadhuis van A tot Z.

Bel 0578-561015 of vul ons contactformulier in en wij bellen u graag terug.

Ook voor een op maat gemaakt tuinhuis, blokhut, veranda, carport of overkapping kunt u terecht bij Vos Tuinvisie.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op