klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Bomen snoeien Heerde

Bomen laten snoeien in Heerde

Bomen snoeien Heerde? Vos Tuinvisie is uw partner als boomverzorger. Naast het snoeien, zagen, vellen, rooien en kappen van bomen, zijn wij bedreven in allerlei andere tuinwerkzaamheden. Vos Tuinvisie heeft veel kennis en ervaring in huis wat betreft het ‘groene vak’.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Wanneer bomen snoeien en hoe werkt dat?

Bomen snoeien doet u wanneer de bladeren van de bomen zijn gevallen, dan is goed te zien welke takken verwijdert kunnen of moeten worden. Om de boom gezond te houden is het vaak het beste een ervaren hovenier in te schakelen. Deze kan precies inschatten welke bomen gesnoeid mogen worden en hoe dat gedaan moet worden. Dit bevordert de gezondheid en de levensduur van een boom. Er zit een groot verschil tussen jonge en volwassen bomen. Wanneer een jonge boom niet gesnoeid wordt, kan dit zonde zijn. Een jonge boom is namelijk nog zo te vormen dat er een gezonde kroon ontstaat. Bij een volwassen boom worden doorgaans beschadigde, zieke en dode takken verwijdert. Of de kroon wordt uitgedund wanneer deze te zwaar is.

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Een boom laten kappen?

Wilt u een boom laten rooien, zagen, kappen of vellen? Neem contact op met Vos Tuinvisie. Voordat we aan de slag gaan stellen we een plan op. Het kappen van bomen gebeurt veilig, voor zowel de omgeving, de boom zelf als de hovenier. Daarom ook werken wij met goed onderhouden materialen. Zieke bomen kunnen schadelijk zijn voor hun omgeving, laat deze daarom niet te lang staan. Het kappen van een boom kan snel en veilig plaatsvinden, wanneer u een specialist in de hand neemt.

Offerte bomen snoeien Heerde

Bomen snoeien Heerde, wilt u advies of een vrijblijvende offerte? Neem contact op met Vos Tuinvisie, bel 0578-561015 of mail info@vostuinvisie.nl. Ook voor boomverzorging Nunspeet, Epe, Apeldoorn, Zwolle en andere plaatsen in de regio.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op