Title Image
Boomverzorging Nunspeet

Uw boomverzorger in Nunspeet

Boomverzorging Nunspeet door Vos Tuinvisie, uw vakkundige en professionele hovenier in de regio. Degelijk advies inwinnen over het snoeien van takken? Wat is de beste behandeling voor de boom, zodat u er nog lange tijd van kunt genieten? Onze ervaren hoveniers kunnen u juist adviseren, bomen snoeien en indien nodig kappen.

Uw boomverzorger in de regio

Vos Tuinvisie is expert op het gebied van tuinwerkzaamheden. Wij werken met passie voor groen en houden rekening met uw wensen. Heeft u een zieke boom in de tuin? Belemmert die prachtige boom de lichtinval in huis? Hoe blijft een boom jaar na jaar gezond, zonder dat deze uit de kluiten wast? Vos Tuinvisie heeft alle expertise in huis, wij zijn uw boomverzorger. Niet alleen in Nunspeet, ook in Epe, Heerde, Zwolle, Nunspeet en andere plaatsen in de regio. Neem contact op voor advies omtrent het snoeien en kappen van takken en bomen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Veilige boomverzorging Nunspeet

Boomverzorging Nunspeet, gegarandeerd gaan wij veilig en professioneel te werk. De materialen die wij gebruiken zijn goed onderhouden en voldoen aan de veiligheidseisen. Dankzij onze expertise kunnen wij elke situatie goed inschatten. Een zieke boom kappen is ook beter voor de veiligheid van de omgeving. Wanneer er te weinig ruimte is om de boom heen, bijvoorbeeld in een woonwijk, ontleden wij de boom van bovenaf.

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Vraag advies aan of een offerte!

Heeft u interesse in de hoveniersklussen van Vos Tuinvisie? Neem contact op. Bel 0578-561015 of mail info@vostuinvisie.nl. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en ervaring en werken met passie voor het vak. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor boomverzorging Nunspeet, Heerde, Epe, boomverzorging Apeldoorn etc.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op