Title Image
Boomverzorging Epe

De verzorging van bomen in Epe

Boomverzorging Epe | Voor de verzorging van uw bomen bent u bij Vos Tuinvisie aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgebouwd in het verzorgen van allerlei soorten bomen. Onder boomverzorging verstaan wij het snoeien van takken en bomen rooien, zagen, kappen of vellen. Vos Tuinvisie is gevestigd in Epe en ook actief werkzaam als hovenier in Heerde, Nunspeet, Apeldoorn en een groot deel van Gelderland en Overijssel.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Bomen laten snoeien

Is het tijd de bomen in uw tuin of op uw perceel te laten snoeien, maar heeft u daar zelf de kennis of de capaciteit niet voor? Vraag dan vrijblijvend een offerte op bij Vos Tuinvisie. De beste tijd hiervoor is in de winter en de voorjaarsperiode (behalve de ABC bomen: alle bomen waarvan de Latijnse naam begint met een A, B, C en J). Wij kunnen u op professionele wijze helpen bij het snoeien van bomen. Op een veilige manier snoeien of zagen we de takken, nadat we hebben overlegd hoe de boom eruit ziet en waar deze naartoe moet groeien. Dode en schurende takken worden als eerste verwijdert.

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Bomen laten kappen

Uw bomen laten kappen door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie? Neem contact op over de mogelijkheden, wij zoeken graag naar de beste oplossing voor u. Boomverzorging Epe, ook voor het kappen van bomen in de tuin, woonwijk of op het perceel. Het kappen van (zieke) bomen gebeurt degelijk en veilig. Vooraf bekijken we wat de beste methode is, waardoor de boom zo efficiënt en effectief mogelijk gekapt wordt.

Offerte voor boomverzorging Epe

Bent u geïnteresseerd in het aanbod van Vos Tuinvisie? Bel 0578-561015 of mail info@vostuinvisie.nl. U kunt rekenen op onze expertise en betrouwbare hoveniersdienstverlening. Ook voor boomverzorging Heerde en boomverzorging Apeldoorn, horen wij graag van u.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op