Title Image

Fam. Brands uit Epe erg tevreden over hun hovenier Vos Tuinvisie

Fam. Brands uit Epe erg tevreden over hun hovenier Vos Tuinvisie

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Epe en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die plaats. Hieronder de ervaring van de Familie Brands uit Epe. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

“Heldere afspraken”

“We werken al enkele jaren prettig samen met Vos Tuinvisie. Het bedrijf blinkt uit in korte lijnen, heldere afspraken en een prima uitvoering van de werkzaamheden. Dat een Eper ondernemer als Daniël Vos zo’n goed lopende organisatie heeft weten neer te zetten, is een groot compliment!”

(Recensie door Fam. Brands, Epe)

Hovenier heeft tuin in Epe in onderhoud

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in het voorjaar van 2011 de complete tuin van Fam. Brands uit Epe gerenoveerd.

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in 2010 een onderhoudscontract voor de tuin van fam. Brands uit Epe afgesloten. Dit houdt in dat Vos Tuinvisie de tuin gedurende het hele jaar de tuin netjes onderhoud. In het voorjaar de tuin snoeien, gazon verticuteren en bemesten. Maandelijks word de tuin nagelopen op snoei en onkruid. De buxushagen worden gesnoeid en in het najaar krijgt de tuin een najaarsbeurt. Fam. Brands heeft zelf weinig tijd omdat ze een eigen bedrijf hebben waar ze beide in werkzaam zijn, daarom is het voor hun erg prettig om het onderhoud aan de tuin uit te besteden aan de hovenier.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. Buitenhuis was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Epe die hun kon helpen bij het onderhouden van hun tuin. Deze werkzaamheden werden in allemaal Epe uitgevoerd.

Het ging bij deze klus dus om groot tuinonderhoud in Epe waarbij uiteindelijk een compleet nette tuin is gerealiseerd naar volle tevredenheid van de klant. Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus ook in Epe en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. In de omgeving van Epe helpen we regelmatig klanten met hun tuin en we zijn in bezit van een keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op