Title Image
Fam. Lelieveld uit Epe zeer tevreden over hovenier Vos Tuinvisie

Fam. Lelieveld uit Epe zeer tevreden over hovenier Vos Tuinvisie

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Epe en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die plaats. Hieronder de ervaring van de Familie Lelieveld uit Epe. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

“Zeer aan te bevelen”

“Wij hebben afgelopen jaren zeer positieve ervaringen gehad met Vos Tuinvisie uit Epe; goede adviezen t.a.v. tuinaanleg en tuinonderhoud uitgevoerd door kundige en vriendelijke medewerkers. Daniël Vos en zijn medewerkers weten waar ze over praten, een betrouwbare en professionele firma die afspraken correct uitvoert. Kennis omgezet in vakmanschap! Zeer aan te bevelen”

(Recensie door Fam. Lelieveld, Epe)

Hovenier heeft tuin in Epe compleet gerenoveerd

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft de tuin van Fam. Lelieveld een aantal jaren geleden flink onder handen genomen, de bostuin vertoonde wat achterstallig onderhoud waardoor we zijn begonnen met het kappen van een aantal bomen, snoeiwerk en opnieuw aanplanten van bepaalde geldeelten van de tuin. Jaarlijks maken we een snoeironde zodat alle beplanting er goed bij staat. Een aantal groepen Rododendrons zijn rigoreus teruggesnoeid waardoor ze flink verjongd zijn, dit geeft weer frisse en volle struiken. De vijver in de tuin is inmiddels lek en zal op korte termijn worden gerenomeerd. Er zal een nieuwe kantopsluiting worden aangebracht d.m.v. het plaatsen van asobe buiglatten en er zal een nieuwe lap rubberfolie worden aangebracht.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. Lelieveld was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Epe die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin. Veel bomen en struiken zijn verwijderd en afgevoerd of versnipperd en de beplanting is geheel opnieuw ingedeeld. Deze werkzaamheden werden in allemaal Epe uitgevoerd.

Het ging bij deze klus dus om een flinke tuinrenovatie in Epe waarbij uiteindelijk een compleet nieuwe tuin is aangelegd naar volle tevredenheid van de klant. Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus ook in Epe en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. In de omgeving van Epe helpen we regelmatig klanten met hun tuin en we zijn in bezit van een keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op