Title Image
Fam. Mulder uit Epe zeer tevreden over Hovenier Vos Tuinvisie uit Epe.

Fam. Mulder uit Epe zeer tevreden over Hovenier Vos Tuinvisie uit Epe.

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook veel werkzaam in Epe en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit Epe.

Hieronder de ervaring van de Familie Mulder uit Epe. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
“Een goede keus”

Als wij door Epe fietsen dan vinden wij het opvallend dat de tuinontwerpen van Vostuinvisie er uit springen. Op het moment dat wij besloten hadden om onze tuin aan te laten passen was de keuze eenvoudig. Nu onze tuin is aangepast en er weer tiptop bij ligt weten wij dat het echt een goede keus is geweest. De kleine aanpassingen hebben ervoor gezorgd dat het lijkt alsof het een compleet nieuwe tuin is.

Fam. Mulder

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. Mulder was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Epe die hun kon
helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin.

Hagen werden vervangen en bestratingen werden aangepast waardoor de tuin een heel ander aanzicht kreeg met veel meer privacy.

Deze werkzaamheden werden in allemaal Epe uitgevoerd.

Het ging bij deze klus dus om een tuinrenovatie in Epe waarbij de tuin is gewijzigd naar volle tevredenheid van de klant.

Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus ook in Epe en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. We helpen regelmatig klanten met hun tuin in de omgeving van Epe en we zijn in bezit van een keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met meer dan tien jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op