Title Image
Fam. Potappel uit Epe erg tevreden over Hovenier Vos Tuinvisie

Fam. Potappel uit Epe erg tevreden over Hovenier Vos Tuinvisie

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Epe en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die plaats. Hieronder de ervaring van de Familie Potappel uit Epe. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

“Zeer net en zorgvuldig bedrijf”

“Zeer net en zorgvuldig werkend hoveniersbedrijf onder leiding van Daniël Vos die nu een aantal klussen voor ons naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Afspraak blijkt afspraak! Van harte aanbevolen”.

(Recensie door Fam. Potappel, Epe)

Hovenier heeft tuin in Epe compleet nieuw aangelegd

In 2010 was Fam. Potappel uit Epe op zoek naar een hovenier die hun kon helpen bij het maken van een tuinontwerp en het aanleggen van hun tuin. Hovenier Vos Tuinvisie heeft een creatief tuinontwerp voor de tuin gemaakt en na goedkeuring van het ontwerp en de offerte voor de aanleg van de tuin kon er worden gestart met de uitvoering. De complete tuin is opnieuw aangelegd, er is een groot gazon aangelegd, omdat het om een diepe achtertuin gaat is er een lange zichtlijn gecreëerd van 100x100cm. natuurstenen staptegels door het gazon met aan weerszijden vierkante blokbeuken met daarin dakplatanen. De terrassen werden gemaakt bam hardsteen tegels en omsloten door beuken- en taxushagen. Aan het eind van de zichtlijn in de achtertuin is een mooi beeld geplaatst. Vos Tuinvisie heeft tevens een verlichtingsplan gemaakt waarbij een aantal elementen in de tuin ’s avonds erg mooi worden uitgelicht zoals de dakplatanen, de beelden en de rode zuilbeuken in de voortuin. Tevens is er een volautomatische beregeningsinstallatie in de tuin aangebracht wat ideaal is tijdens de vakantieafwezigheid.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. Potappel was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Epe die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin. Veel bomen en struiken zijn verwijderd en afgevoerd of versnipperd. Al het straatwerk zoals de terrassen, de oprit en de looppaden zijn vervangen van oude grindtegels voor nieuw gebakken dikformaten en natuursteen tegels, er is een nieuw gazon d.m.v. het leggen van graszoden tot stand gekomen en de beplanting is geheel opnieuw aangeplant. Deze werkzaamheden werden in allemaal Epe uitgevoerd.

Als afscheidingen is er gewerkt d.m.v. het plaatsen van een hederascherm (betonstaalmatten tegen hardhouten palen) en nieuwe Beukenhagen. Het ging bij deze klus dus om een flinke tuinaanleg in Epe waarbij uiteindelijk een compleet nieuwe tuin is aangelegd naar volle tevredenheid van de klant. Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus ook in Epe en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. In de omgeving van Epe helpen we regelmatig klanten met hun tuin en we zijn in bezit van een keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op