Title Image

Fam. van de Berg uit Wapenveld tevreden over hovenier Vos Tuinvisie

Fam. van de Berg uit Wapenveld tevreden over hovenier Vos Tuinvisie

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Wapenveld en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten over tuinaanleg in Wapenveld. Hieronder de ervaring van de Familie van de Berg uit Wapenveld. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

“geweldige medewerkers”

“Daniel Vos uit Epe heeft precies aangevoeld wat voor soort tuin wij in onze gedachten hadden, een tuin met een vijver, terrassen, en natuurlijk onderhoudsarm, in 1 woord een geweldige tuin om de zomer door te brengen. Complimenten aan zijn geweldige medewerkers, we zien ze graag terug voor de winterbeurt van de tuin”. Fam. van den Berg.

(Recensie door Fam. van de Berg, Wapenveld)

Hovenier heeft tuin in Wapenveld opnieuw aangelegd

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in het voorjaar van 2012 de complete tuin van Fam. van de Berg uit Wapenveld gerenoveerd. De oude tuin werd gesloopt en een compleet nieuwe tuin aangelegd. Nieuwe terrassen en looppaden, een strakke vijver met hardstenen rand en filterinstallatie werd aangelegd en ligt pratig onder een aantal dakplatanen die door uplighters worden uitgelicht, de tuinverlichting geeft extra sfeer aan de tuin. Een hardhouten pergola met leuke klimmers werd geplaatst en de complete tuin is voorzien van nieuwe planten.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. van de Berg was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Wapenveld die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin. Veel bomen en struiken zijn verwijderd en afgevoerd. Al het straatwerk zoals de terrassen, de oprit en de looppaden zijn vervangen van oude tegels voor nieuwe hardsteen tegels, er is een nieuw gazon d.m.v. het leggen van graszoden tot stand gekomen en de beplanting is geheel opnieuw ingedeeld. Deze werkzaamheden werden in allemaal Wapenveld uitgevoerd.

Als afscheidingen is er gewerkt d.m.v. het plaatsen van een schuting met klimplanten en nieuwe ligusterhagen. Het ging bij deze klus dus om een flinke tuinrenovatie in Wapenveld waarbij uiteindelijk een compleet nieuwe tuin is aangelegd naar volle tevredenheid van de klant. Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus ook in Wapenveld en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. In de omgeving van Wapenveld helpen we regelmatig klanten met hun tuin en we zijn in bezit van een keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op