klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Fam. van der Poel erg tevreden over de tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe

Fam. van der Poel erg tevreden over de tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is veel werkzaam in Epe en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die Epe. Hieronder de ervaring van de Familie van der Poel uit Epe. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

“Het resultaat mag gezien worden!”

40-jaar kenmerkte dezelfde tuin ons adres. Uit de keuze van een aantal frisse tuinontwerpen van Vos tuinvisie, kwamen we tot een nieuw resultaat. Aangelegd door het keurige personeel van Daniël Vos. We zijn dan ook heel erg blij met onze goede keuze. Het resultaat mag gezien worden! Onze dank gaat dan ook uit naar Daniël Vos en zijn personeel Rik en Hans die onze tuin hebben aangelegd. 

Recensie van Rob en Ingrid van der Poel.

Hovenier neemt tuin in Epe flink onder handen.

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in het voorjaar van 2013 het complete voor- en zijtuin van fam. van der Poel uit Epe opnieuw aangelegd. Het ging om een oude tuin met veel uit de kluiten gewassen bomen en struiken die nodig aangepakt moest worden.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. van der Poel was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Epe die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin.

Veel bomen zijn verwijderd en afgevoerd of versnipperd, er is nieuwe bestrating in de tuin aangebracht, nieuwe hagen zijn geplant en de nieuwe borders zijn voorzien van beplanting waardoor de tuin het hele jaar kleur vertoont. Deze werkzaamheden werden in allemaal Epe uitgevoerd.

Het ging bij deze klus dus om een flinke tuinrenovatie in Epe waarbij uiteindelijk een compleet nieuwe tuin is aangelegd naar volle tevredenheid van de klant. Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus veel in Epe en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. We helpen regelmatig klanten met hun tuin in de omgeving van Epe en we zijn in bezit van een keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op