Title Image
Fam. van de Werfhorst uit Nunspeet zeer tevreden over Hovenier Vos Tuinvisie

Fam. van de Werfhorst uit Nunspeet zeer tevreden over Hovenier Vos Tuinvisie

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Nunspeet en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die plaats. Hieronder de ervaring van de Familie Van de Werfhorst uit Nunspeet. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

“Fijne en correcte medewerkers”

“Voorjaar 2012 hebben we onze tuin in nunspeet laten aanleggen door Vos Tuinvisie. We hadden een aantal wensen o.a. geen strakke tuin en de tuin moest harmoniëren met de omgeving. Deze wensen zijn goed verwerkt in het ontwerp. Het aanleggen van de tuin is volgens planning verlopen. Fijne en correcte medewerkers die netjes werken. Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder en de tuin begint vorm te krijgen. Het ziet er prachtig uit in nunspeet. We zijn heel tevreden over het ontwerp en de aanleg. Kortom een tevreden klant”

(Recensie door Fam. Van de Werfhorst, Nunspeet)

Hovenier heeft tuin in Nunspeet compleet gerenoveerd

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in het voorjaar van 2012 de tuin van Fam. van de Werfhorst uit nunspeet onder handen genomen. Fam. van de Werfhorst uit Nunspeet was op zoek naar een Hovenier die hun kon helpen bij het opnieuw indelen van de tuin. Er is een nieuw tuinontwerp gemaakt waarbij rekening is gehouden met de ligging van de achtertuin aan het water, door het lijnenspel is het water erg bij de tuin betrokken. Na het maken van een beplantingsplan is de complete tuin opnieuw aangeplant, hierbij is rekening gehouden met de privacy aan de voorzijde van de woning. Fam. van de Werfhorst uit Nunspeet heeft er voor gekozen om de complete tuin door Hovenier Vos Tuinvisie uit Epe aan te laten leggen en dit is hun erg goed bevallen.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. van de Werfhorst was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Nunspeet die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin. Veel bomen en struiken zijn verwijderd en afgevoerd of versnipperd, er is een nieuw gazon d.m.v. inzaaien tot stand gekomen en de beplanting is geheel opnieuw ingedeeld. Deze werkzaamheden werden in allemaal Nunspeet uitgevoerd.

Het ging bij deze klus dus om een flinke tuinrenovatie in Nunspeet waarbij uiteindelijk een compleet nieuwe tuin is aangelegd naar volle tevredenheid van de klant.

Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus ook in Nunspeet en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. In de omgeving van Nunspeet helpen we regelmatig klanten met hun tuin en we zijn in bezit van een keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op