Title Image

Fam. Van Hoorn uit Heerde tevreden over Hovenier Vos Tuinvisie

Fam. Van Hoorn uit Heerde tevreden over Hovenier Vos Tuinvisie

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Heerde en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die plaats. Hieronder de ervaring van de Familie van Hoorn uit Heerde. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

“Afspraken worden keurig nagekomen”

“Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie verzorgt onze tuin in Heerde al jaren naar volle tevredenheid, onze tuin is gerenoveerd en tweemaal per jaar komen de hoveniers ons helpen bij het groot onderhoud. Afspraken worden keurig nagekomen en de medewerkers zijn erg prettige, sociale hoveniers met verstand van zaken”.

(Recensie door Fam. van Hoorn, Heerde

Hovenier heeft tuin in Heerde gerenoveerd

In 2009 is de tuin in Heerde gedeeltelijk gerenoveerd. De oude grasmat is vervangen en alle bestratingen zijn nieuw aangelegd in de tuin. Nieuwe terrassen, nieuwe looppaden en een nieuwe oprijlaan zijn aangelegd. Na de nieuwbouw van een grote blokhut is de tuin er omheen aangepast en in het voorjaar wordt het gazon geverticuteerd en bemest. Nadat het blad in het najaar is gevallen word de tuin jaarlijks winterklaar gemaakt. Tevens is er een automatische beregening aangelegd in de tuin.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. van Hoorn was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Heerde die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin. Veel bomen en struiken zijn verwijderd en afgevoerd of versnipperd. Al het straatwerk zoals de terrassen, de oprit en de looppaden zijn vervangen van oude grindtegels voor nieuwe tegels, er is een nieuw gazon tot stand gekomen en de beplanting is geheel opnieuw ingedeeld. Deze werkzaamheden werden in allemaal Heerde uitgevoerd.

Het ging bij deze klus dus om een flinke tuinrenovatie in Heerde waarbij uiteindelijk een compleet nieuwe tuin is aangelegd naar volle tevredenheid van de klant.

Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus ook in Heerde en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. In de omgeving van Heerde helpen we regelmatig klanten met hun tuin en we zijn in bezit van een keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op