Title Image
Fam. van ’t Hof uit Epe tevreden over diensten van hovenier Vos Tuinvisie

Fam. van ’t Hof uit Epe tevreden over diensten van hovenier Vos Tuinvisie

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Epe en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die plaats. Hieronder de ervaring van de Familie Van ’t Hof uit Epe. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

“Een hoveniersbedrijf dat klinkt als een klok!”

“Een hoveniersbedrijf dat klinkt als een klok! Nooit is er iets teveel als je een vraag stelt; altijd een topservice. Zoek je een bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen dan is de keus niet erg moeilijk: Bel of mail Vos Tuinvisie!”

(Recensie door Fam. Van ’t Hof, Epe)

Hovenier heeft tuin in Epe al jaren in onderhoud

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie helpt Fam. van ’t Hof uit Epe al sinds 2004 met een aantal tuinonderhoudswerkzaamheden. Zo krijgt de tuin ieder najaar een najaarsbeurt zodat de tuin winterklaar is, de beplanting word gesnoeid, groenafval afgevoerd, plantenborders gescheurd waar nodig, de grond wordt losgespit en voorzien van nieuwe laag bemesting. Het snoeien van de coniferenhaag in het najaar verzorgt Vos Tuinvisie uit Epe al jaren tot volle tevredenheid van Fam. van ’t Hof. Ook het wekelijks maaien van het gazon verzorgt Vos Tuinvisie tijdens het maaiseizoen, dit scheelt veel tijd en het geeft en prettig gevoel dat het gazon wekelijks gecontroleerd word op eventueel gebrek aan voeding. Het voordeel van een hovenier uit de eigen woonplaats is dat er snel gereageerd kan worden bij vragen of problemen.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. Van ’t Hof was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Epe die hun kon helpen bij het onderhouden van de tuin. Veel bomen en struiken zijn gesnoeid en vaste planten gescheurd. Deze werkzaamheden werden in allemaal Epe uitgevoerd.

Het ging bij deze klus dus om een flinke tuinonderhoudsklus in Epe waarbij uiteindelijk een complete gazonrenovatie heeft plaats gevonden naar volle tevredenheid van de klant.

Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus ook in Epe en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. In de omgeving van Epe helpen we regelmatig klanten met hun tuin en we zijn in bezit van een keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op