Title Image

Fam. Zwartjes uit Epe erg tevreden over hovenier Vos Tuinvisie

Fam. Zwartjes uit Epe erg tevreden over hovenier Vos Tuinvisie

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Epe en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die plaats. Hieronder de ervaring van de Familie Zwartjes uit Epe. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

“We zijn zeer tevreden”

Dit jaar hebben we een paar grote projecten in onze tuin laten uitvoeren door Vos Tuinvisie. Een nieuw terras en zeer groot onderhoud aan onze tuin. Door Daniel Vos is een begroting gemaakt en daarna hebben we opdracht gegeven voor de werkzaamheden. Een zeer enthousiste ploeg werknemers is vervolgens vlot en vakbekwaam aan de slag gegaan. Het eindresultaat is schitterend.We zijn zeer tevreden. Daniel, met personeelsleden als Pieterik en Hans, die het merendeel van het werk verricht hebben, heb je fantastische medewerkers in dienst. Kwalitatief hoogstaand en toch vlot. Vos Tuinvisie, we gaan nog veel van jullie diensten gebruik maken.

(Recensie door Fam. Zwartjes, Epe)

Hovenier heeft tuin in Epe compleet gerenoveerd

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in het voorjaar van 2011 de complete tuin van Fam.
Zwartjes uit Epe gerenoveerd. Het ging om een wat verouderde met erg volle plantenborders waar nodig wat aan moest gebeuren.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. Zwartjes was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Epe die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin. Veel bomen en struiken zijn verwijderd. Al het straatwerk zoals de terrassen, de oprit en de looppaden zijn vervangen van oude grindtegels voor nieuwe natuursteen tegels, het gazon is onderhouden en de beplanting is geheel opnieuw ingedeeld. Deze werkzaamheden werden in allemaal Epe uitgevoerd.

Het ging bij deze klus dus om een flinke tuinrenovatie in Epe waarbij uiteindelijk een compleet nieuwe tuin is aangelegd naarvolle tevredenheid van de klant. Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus ook in Epe en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. In de omgeving van Epe helpen we regelmatig klanten met hun tuin en we zijn in bezit van een keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op