Title Image

Gazonspecialist

Gazonspecialist

Wilt u een nieuw gazon in uw tuin, maar heeft u geen tijd of te weinig kennis in huis om dit zelf te doen? Of heeft u al een gazon, maar komt u handen tekort om dit goed te onderhouden? Laat uw gazon dan over aan Vos Tuinvisie! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van gazons. Als hoveniersbedrijf in Epe en omgeving hebben wij alle benodigde machines klaarstaan om in een handomdraai een prachtig gazon voor u aan te leggen en/of te onderhouden. Neem direct contact op om uw wensen te bespreken!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Gazonaanleg in Epe en omgeving

Iedereen kan een gazon inzaaien, maar niet iedereen weet dat het meest belangrijke aspect van de aanleg van een gazon de ondergrond is. Grondbewerking voorafgaand aan het inzaaien van het gazon is daarom minstens zo belangrijk als het inzaaien zelf! Vos Tuinvisie gebruikt specialistische machines zoals een minikraan, een cultivator of een spitfrees om de ondergrond op de juiste manier te bewerken, zodat deze goed waterdoorlatend en luchtig is. Dit is nodig omdat in veel gevallen de ondergrond van een toekomstig gazon is vastgereden door bijvoorbeeld bouwmachines. Vaak wordt vervolgens alleen de toplaag een stukje losgemaakt en wordt het graszaad vervolgens direct ingezaaid. Zo ontstaan ontzettend veel problemen met het gazon, terwijl deze gemakkelijk op voorhand voorkomen hadden kunnen worden! In de veel te vaste grond kan het water namelijk onvoldoende worden afgevoerd, waardoor het gras zich niet zal ontwikkelen omdat de graswortels hun weg niet kunnen vinden en zullen wegrotten door de aanwezigheid van overtollig vocht. Zonde van uw tijd en moeite dus!

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
Gazonaanleg in Epe en omgeving

Gazonspecialist

Een ander aspect waar u zelf misschien niet aan denkt, is de keuze voor een soort graszaad. Er zijn talloze diverse soorten graszaad op de markt, maar welke is nu het meest geschikt voor uw gazon? Gazonspecialist Vos Tuinvisie werkt uitsluitend met graszaad van zeer hoge kwaliteit en stemt de keuze voor een soort graszaad af op de situatie waarin het wordt ingezaaid. Heeft u bijvoorbeeld veel schaduw op uw gazon? Dan kiezen wij voor een schaduwmengsel, wat beter bestand is tegen een wat donkere ligging. Heeft u juist geen schaduw op uw gazon en schijnt de zon hier de hele dag op? Dan kiezen we juist voor een mengsel dat goed gedijt in de felle zon.

Gazononderhoud met een tuin onderhoudsabonnement Vos Tuinvisie

Gazononderhoud

Wanneer u eenmaal een prachtig gazon in de tuin heeft liggen, is het belangrijk deze optimaal te onderhouden. Wij geven daarom graag een aantal tips voor onderhoud van uw gazon in elk seizoen! Komt u er echter zelf niet aan toe uw gazon tijdig te onderhouden of besteedt u hier eenvoudigweg liever uw kostbare tijd niet aan? Laat ons dan voor uw gazon zorgen! Wij komen dan een paar keer per jaar langs om het gazon te bemesten en te verticuteren of beluchten. Indien gewenst komen wij uw gazon zelfs wekelijks voor u maaien! Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw prachtige gazon!
Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak maken om de aanleg of het onderhoud van uw tuin te bespreken? Neem dan direct contact op!

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op