Title Image

Onderhoudscontract voor uw tuin in de regio Epe

Onderhoudscontract voor uw tuin in de regio Epe

Met een onderhoudscontract voor uw tuin weet u zeker dat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten. Het onderhouden van een tuin is niet voor iedereen weggelegd (de mensen zonder de bekende “groene vingers”). Maar ook voor mensen die een druk leven hebben of het juist rustiger aan moeten doen, maar wel van een mooie verzorgde tuin willen genieten is een onderhoudscontract voor uw tuin een prettig idee. Vos Tuinvisie uit Epe biedt diverse soorten onderhoudscontracten aan om uw tuin in de regio Epe mooi te houden.

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Wat kunt u verwachten van een onderhoudscontract voor uw tuin?

U bepaalt samen met onze hoveniers hoe we het beste uw tuin kunnen onderhouden. Wat altijd belangrijk is, is het periodieke karakter van het onderhoudscontract voor uw tuin. Uw tuin blijft het mooist, als er regelmatig onderhoud gepleegd wordt. Denkt u dan aan het winterklaar maken van uw tuin, blad ruimen, snoeiwerkzaamheden en nog veel meer. Maar Vos Tuinvisie uit Epe beperkt zich niet alleen tot het onderhoud van “alles wat groeit en bloeit” in uw tuin.

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Een onderhoudscontract voor uw tuin van Vos Tuinvisie met nét dat beetje meer

Naast de bovengenoemde werkzaamheden kunnen wij ook het onderhoud van uw vijver, zwembad, beregeningsinstallatie, vlonders en timmerwerken uitvoeren. Ornamenten die van water of elektra afhankelijk zijn, hebben simpelweg ook onderhoud nodig.

Mogen wij u helpen met het onderhouden van uw tuin? Wilt u meer informatie over een onderhoudscontract voor uw tuin? Neem gerust contact op met hovenier Tuinvisie uit Epe! Wij staan u graag te woord!

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder bedienen wij klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Abonnement tuinonderhoud op maat

Gelijk weten waar u aan toe bent? Kies voor een onderhoudsabonnement afgestemd op uw wensen.

Op zoek naar een ervaren hoveniersbedrijf die uw tuin kan onderhouden op abonnementsbasis? Dé tuinspecialisten van Vos Tuinvisie staat voor u klaar!

Schakel ons in voor vakkundig tuinonderhoud op basis van een maatwerk abonnement, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Of u nu wekelijks, maandelijks of periodiek gebruik wilt maken van onze hoveniersdiensten.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op