Zwemvijver Epe

Aanleg strakke zwemvijver met planten in Epe

Deze zwemvijver met strakke vorm heeft een plantengedeelte aan de kop-kant. Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie mocht de strakke zwemvijver ontwerpen voor een klant in Epe. Het heeft een prachtige vrije ligging naast een riet-gedekte boerderij, verscholen achter een paar beukenhagen.

Zwemvijveraanleg Epe hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie

Wat was de wens van deze klant?

Het ging om een bijzondere situatie. De zwemvijver was door een andere partij aangelegd op een verkeerde manier (met houten wanden). Daardoor was een complete zijkant ingestort, het folie was gescheurd, kortom: een situatie met veel schade.

Wij hebben de zwemvijver compleet opnieuw gebouwd op een degelijke wijze, waardoor de klant er jarenlang plezier van zal hebben. Deze klant was erg blij met het resultaat.

Hovenier Epe zwemvijver aan laten leggen

Gebruikte materialen bij deze zwemvijver

Op de bodem van de natuurlijke zwemvijver ligt hoogwaardig EPDM-folie, dat speciaal is ontwikkeld om zoveel mogelijk milieuneutraal te zijn. We hebben ook gezorgd voor een hardstenen zwembadrand rondom het zwemgedeelte (9×4 meter). Bij de zwemvijver is niet gekozen voor een warmtepomp: deze klant houdt van koud zwemwater en zwemt ook echt ver in het najaar nog steeds buiten.

Zwemvijver in Epe laten aanleggen

Beplanting van de zwemvijver

Het plantengedeelte in de zwemvijver bestaat uit gele lis en kalmoes (een vaste moerasplant) als basisbeplanting. Aangevuld met wat leuke planten zoals de Kafferlelie, dotterbloem en het moeras-vergeet-me-nietje.

Ook interesse in een zwemvijver in uw tuin? Het team van Vos Tuinvisie realiseert het voor u! Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Hovenier Epe zwemvijver aan laten leggen
Zwemvijveraanleg Epe hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie
Zwemvijveraanleg Epe
Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie Epe zwemvijver
Zwemvijver in Epe laten aanleggen
Zwemvijver laten aanleggen Epe
Neem contact op