Title Image

Problemen met uw tuinverlichting?

Problemen met uw tuinverlichting?

Heeft u problemen met uw tuinverlichting zoals kortsluiting of een onjuiste verdeling van het licht in uw tuin? Vos Tuinvisie helpt u graag bij het verhelpen van uw problemen met de tuinverlichting. Niets is vervelender dan niet of slecht werkende buitenverlichting in de tuin, vraag ons dan ook om de problemen met uw tuinverlichting op te lossen. We komen regelmatig slechte verlichtingsplannen tegen in tuinen met verkeerde bekabeling waardoor er gauw storingen en kortsluiting ontstaan in de tuinverlichting.

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Bespaar enorm met ledverlichting in de tuin.

We werken tegenwoordig uitsluitend met ledverlichting, de nieuwere armaturen hebben een mooie warme lichtopbrengst en verbruiken minimaal aan stroom, de meeste armaturen verbruiken tussen de 2 en 8 watt. Het voordeel van Ledverlichting in de tuin is dat de lampjes niet jaarlijks vervangen hoeven te worden en u bespaart enorm op het stroomverbruik.

In Lite

In Lite is marktleider op het gebied van tuinverlichting, In lite is erg professionele tuinverlichting op laagspanning waardoor het erg gemakkelijk aan te leggen is door een Hovenier, het In lite systeem is standaard uitgerust met een schemersensor waardoor de tuinverlichting bij schemer automatisch gaat branden en na een aantal, door u ingestelde uren ook weer automatisch uitgaat.

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Tuinverlichting geeft een stuk veiligheid

Tijdens de zomermaanden geeft tuinverlichting een sfeervol effect aan uw tuin door bepaalde elementen zoals bomen, hagen of beelden uit te lichten maar daarnaast biedt tuinverlichting tijdens de donkere winterdagen ook een stukje veiligheid in de tuin, denk daarom eens na over een stukje verlichting in uw tuin.

Verlichtingsplan voor de tuin

Bent u geïnteresseerd in een verlichtingsplan voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw tuinsituatie te bespreken, wij kunnen uw tuin met onze ervaring door middel van een aantal kleine aanpassingen veel meer sfeer geven door het maken van een verlichtingsplan op maat.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt in een groot deel van Nederland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur.

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op