Title Image
Tuin laten bestraten

Tuin laten bestraten

Wilt u bestrating aanleggen in uw tuin of verzakte bestrating herstellen? Vos Tuinvisie helpt u graag! Al onze gespecialiseerde hoveniers gaan professioneel en vakkundig te werk, zodat u jarenlang van uw bestrating kunt genieten! Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de bestrating van uw tuin.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Bestrating aanleggen

Bestrating leggen is een vak apart, dat weten wij maar al te goed. Daarom werken wij alleen met vakkundige hoveniers die hierin gespecialiseerd zijn en nauwkeurig en professioneel te werk gaan. Zij zorgen ervoor dat uw bestrating op de juiste manier gefundeerd wordt, zodat deze niet verzakt. Of het nu gaat om een oprit, een terras of een mooi pad dat dwars door uw tuin loopt.

 

Wilt u direct uw hele tuin onder handen laten nemen en opnieuw ontwerpen? Die uitdaging gaan wij graag aan! Wij maken aan de hand van uw wensen graag een compleet nieuw tuinontwerp voor u en houden daarbij rekening met de optimale indeling van uw tuin. Uiteraard nemen we ook de bestrating op in dit ontwerp!

Sierbestrating leggen

Bestrating is vaak praktisch, maar natuurlijk wilt u ook dat het er mooi uitziet. Sierbestrating bepaalt direct het lijnenspel van uw tuin en daarmee een groot deel van de indeling. Het is daarom belangrijk dat u bij het aanleggen van sierbestrating rekening houdt met wensen voor de rest van uw tuin. Vos Tuinvisie denkt daarin graag met u mee! Wij hebben al vele klanten in de omgeving van onder andere Epe, Apeldoorn en Zwolle mogen voorzien van een prachtige tuin met sierbestrating. Neem eens een kijkje bij onze tuinfoto’s voor een impressie!

Offerte aanvragen
Verzakken van bestrating

Verzakte bestrating herstellen

Is de bestaande bestrating in uw tuin verzakt? Dan is het belangrijk om deze op de juiste manier te herstellen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het aanleggen én herstellen van bestrating. Zij zullen zorgen voor een degelijke fundering zoals een voldoende dik zandbed en een basis van gebroken puin, om verzakkingen in de toekomst te voorkomen. Bent u benieuwd hoe wij uw verzakte bestrating herstellen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Verzakking tuin tegengaan

Tuin laten bestraten

Of u nu een compleet nieuw terras zoekt, een mooi looppad wilt aanleggen of verzakte bestrating moet herstellen: wij helpen u graag! Wij zorgen voor tuinontwerp, tuinaanleg en indien gewenst ook tuinonderhoud. We bespreken samen de meest optimale indeling van uw tuin, adviseren u over de keuze van het soort bestratingsmateriaal en zorgen ervoor dat uw bestrating vakkundig wordt aangelegd.

 

Bestrating in Apeldoorn, Heerde, Zwolle of elders in de omgeving van Epe? Wij zorgen ervoor! Uw tuin laten bestraten door Vos Tuinvisie betekent een hele zorg minder. Neem direct contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken!

Verzakte tegels herstellen

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op