Title Image
Uw tuin winterklaar laten maken in Apeldoorn

Uw tuin winterklaar laten maken door een echte hovenier in Apeldoorn

De bladeren vallen inmiddels weer in grote getallen van de bomen. Het weer betrekt en de mooi zomer is weer voorbij. De omschakeling van zomer naar herfst biedt een mooie kans om contact op te nemen met Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie. Ons mooie hoveniersbedrijf komt graag bij u langs om uw tuin winterklaar te maken in Apeldoorn. Het winterklaar laten maken van uw tuin scheelt u veel werk. Wij zorgen voor het opruimen van het gevallen blad, en dragen zorg voor uw beplanting. Ook adviseren wij u over welke beplanting u het beste mee naar binnen kunt nemen, en welke beplanting u gewoon buiten mag laten staan. Door Vos Tuinvisie in te schakelen weet u zeker dat uw tuin helemaal winterklaar is in Apeldoorn!

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Uw tuin winterklaar maken in Apeldoorn

Het winterklaar maken van uw tuin is bijzonder belangrijk voor de flora en fauna in en om uw tuin. Onze hoveniers inventariseren alle planten, bloemen en bomen en bepalen of deze wel of niet gesnoeid moeten worden. Het is belangrijk dat wij uw kuipplanten zoals Olijven en palmen naar binnen verhuizen en bepaalde struiken en bomen goed terugsnoeien voordat de eerste vorst in de grond zit. Bij het bepalen welke begroeiing in uw tuin wel of geen aandacht verdiend komt een hoop kennis kijken. Daarom zijn onze hoveniers allemaal vakkundig opgeleid!

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Laat Vos Tuinvisie uit Epe uw tuin winterklaar maken

Wilt u graag een afspraak maken om uw tuin winterklaar te laten maken? Wij komen graag even langs in Apeldoorn om te bekijken hoe uw tuin erbij ligt en wat de precieze werkzaamheden omvatten. En natuurlijk stellen wij een nette offerte op zodat u weet waar u aan toe bent voordat we beginnen. Heeft u nog vragen die u eerst wilt stellen over het winterklaar maken van uw tuin? U kunt ons altijd bellen tijdens kantooruren op 0578 561015. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vostuinvisie.nl.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op