Title Image

Tuin winterklaar maken Epe

Uw tuin winterklaar door de hoveniers van Vos Tuinvisie uit Epe

De zomer zit er weer op en de herfst treedt weer aan. Dit is het moment om een afspraak te maken met Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe om uw tuin winterklaar te laten maken. Wellicht denkt u dat dit wat aan de vroege kant is? Het is echter een goed plan om nu alvast een afspraak in te plannen voor het winterklaar maken van uw tuin. U bent er dan zeker van dat uw tuin er voor de winter weer keurig bij ligt.

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Uw tuin winterklaar maken in Epe en omgeving.

Voor iedere tuin is het winterklaar maken erg belangrijk. Onze hoveniers inventariseren alle planten, bloemen en bomen en bepalen of deze wel of niet gesnoeid moeten worden. Het is belangrijk dat wij uw kuipplanten zoals Olijven en palmen naar binnen verhuizen en bepaalde struiken en bomen goed terugsnoeien voordat de eerste vorst in de grond zit. Bij het bepalen welke begroeiing in uw tuin wel of geen aandacht verdiend komt een hoop kennis kijken. Daarom zijn onze hoveniers allemaal vakkundig opgeleid!

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Laat Vos Tuinvisie uit Epe uw tuin winterklaar maken

Wilt u graag een afspraak maken om uw tuin winterklaar te laten maken? Wij komen graag even langs om te bekijken hoe uw tuin erbij ligt en wat de precieze werkzaamheden omvatten. En natuurlijk stellen wij een nette offerte op zodat u weet waar u aan toe bent voordat we beginnen. Heeft u nog vragen die u eerst wilt stellen over het winterklaar maken van uw tuin? U kunt ons altijd bellen tijdens kantooruren op 0578 561015. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vostuinvisie.nl.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op