Title Image
Tuinonderhoud in Wapenveld? Vos Tuinvisie natuurlijk!

Tuinonderhoud in Wapenveld? Vos Tuinvisie natuurlijk!

U bent op zoek naar een hoveniersbedrijf in de omgeving van Wapenveld? Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft al zeer veel tuinen aangelegd en onderhouden in de buurt van Wapenveld. Wij kunnen u als Hoveniersbedrijf van dienst zijn met alle werkzaamheden in de tuin op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Neem snel contact op voor een vrijblijvende afspraak om uw tuinsituatie samen te bespreken!

Belangrijkste voordelen

* Duidelijke offertes * Tuinkeur gecertificeerd * Zeer vakkundige hoveniers

Keurmerk

Sinds het voorjaar van 2011 mogen we als bedrijf het Tuinkeur keumerk voeren, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor hoveniers. We hebben als bedrijf een strenge screening ondergaan van een 120-tal punten de 5 zekerheden van Tuinkeur.

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Tuin laten ontwerpen in Wapenveld?

Voor een origineel tuinontwerp bent u bij ons bedrijf (werkzaam in Wapenveld) aan het juiste adres, veel tuinen in Wapenveld en omgeving zijn reeds aangelegd naar aanleiding van de originele tuinontwerpen van Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie. Het ontwerpen van een tuin is zeker een vak apart, schakel hiervoor dan de juiste vakman in om uw wensen in een goed plan te verwerken.

Tuin laten aanleggen in Wapenveld?

Ziet u het niet zitten om uw tuin zelf aan te leggen? Besteed de aanleg van uw tuin dan uit aan Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie zodat u uw rug kunt sparen. Alle hoveniers van Vos Tuinvisie helpen u graag bij het aanleggen van uw droomtuin.

Tuin laten onderhouden in Wapenveld?

Bent u zelf niet meer in staat om uw tuin te onderhouden of heeft u weinig tijd? Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie kan de uitkomst voor u bieden bij het onderhoud van uw tuin in Elburgof omgeving. Van het snoeien van uw Beukenhaag één keer per jaar tot het wekelijks maaien van uw gazon.

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Ervaring en van klanten

Veel tevreden klanten in Wapenveld en omgeving door een grote vaste klantenkring. Kijk voor meer informatie op de pagina met ervaringen van klanten.

Over Vos Tuinvisie

Hoveniersbedijf Vos Tuinvisie is opgericht in 2004 en inmiddels zijn er 6 vakkundige hoveniers met veel plezier werkzaam bij het bedrijf. Er wordt op een zeer prettige manier gewerkt voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.. Meer over ons

* Bekijk tuinfotos van tuinen die wij reeds hebben aangelegd * Probleem in uw tuin of specifieke wensen? Wij komen graag eerst vrijblijvend langs!

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op