Title Image

Vijveraanleg Hattem

Vijveraanleg Hattem

U zoekt een hoveniersbedrijf in Hattem of de regio, voor advies en de aanleg van een vijver in uw tuin? Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft 6 professionele hoveniers in dienst, die u uitstekend kunnen informeren over uw vijveraanleg Hattem. Heeft u al nagedacht over het doel van de vijver? Wat denkt u van koi karpers in uw eigen koivijver? Of, heerlijk baantjes trekken in uw zwemvijver? Een rustieke siervijver met een beekloopje? Naargelang uw wensen kan Vos Tuinvisie u van het juiste advies voorzien. Maak een afspraak bij u op locatie, dan bekijken we ook wat er daadwerkelijk mogelijk is en wat de voorwaarden zijn. Vijveraanleg Hattem, optimaal genieten van uw nieuwe vijver.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Zwemvijver, tuinvijver, koivijver, natuurvijver

Er zijn verschillende soorten vijvers en naargelang uw wensen en behoeften stellen we vooraf een plan van aanpak met u op. U kunt kiezen voor de volgende vijvers:

  • Een natuurvijver ziet er natuurlijk uit, heeft veel beplanting, weinig vissen en op de bodem ligt vaak substraat. In deze vijver staat het water stil en het behoeft geen pomp of filter voor de zuivering. Een natuurvijver kan een vijver zijn in een kleinere tuin of een grote vijver op bijvoorbeeld een landgoed.
  • Een tuinvijver is een leuke vijver met meerdere vissen. Vanwege de verschillende vissen bevelen wij een (kleine) filter aan. Vos Tuinvisie kan u ook adviseren over de vissoorten die leuk zijn in de tuinvijver.
  • Een zwemvijver is doorgaans groter, zodat u er werkelijk in kunt zwemmen. Ook is een goede zuiveringsinstallatie van belang, zodat u lekker in schoon water blijft zwemmen. Wilt u graag vissen in de zwemvijver? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden, binnen een bepaalde hoeveelheid, zelfs koi kunnen erin leven. De aanleg van een zwemvijver vereist echt een professional, zodat problemen geen kans krijgen. Vos Tuinvisie heeft gedegen ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwemvijvers.
  • Een koivijver voor de liefhebbers. In deze vijver kunnen koi vissen prima leven, lekker woelen op de bodem en het water vertroebelen. Echter, met een goede filterinstallatie is dit geen enkel probleem. Punt van aandacht is wel het continu schoonmaken van de filterinstallatie.

Uiteraard valt er veel meer te vertellen over vijveraanleg Hattem en de verschillende soorten vijvers. Laat u informeren over de mogelijkheden, neem contact op.

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Contact over vijveraanleg Hattem

Bent u geïnteresseerd in de hovenierswerkzaamheden van Vos Tuinvisie? Wilt u meer informatie over de aanleg van uw nieuwe vijver of over tuinontwerp-, aanleg- en onderhoud? Bel 0578 561015 of mail info@vostuinvisie.nl. Al onze hoveniers beschikken over zeer veel kennis, ervaring en een persoonlijk specialisatie binnen het hoveniers vak. Wij komen onze afspraken na en leveren vakwerk. Dit is ook af te lezen aan het feit dat Vos Tuinvisie Tuinkeur gecertificeerd is. Wilt u uw vijverwater laten testen? Ook dat is mogelijk bij vijveraanleg Hattem.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op