Title Image

Vijveraanleg Het Harde

Vijveraanleg Het Harde

Vijveraanleg Het Harde, zoekt u een bekwaam hovenier in Het Harde voor de aanleg van uw nieuwe vijver? Vos Tuinvisie heeft veel ervaring in het aanleggen van verschillende soorten vijvers. Wat voor vijver heeft u in gedachten en bent u bekend met de mogelijkheden van uw locatie? Als u een afspraak maakt, zal een bekwaam hovenier van Vos Tuinvisie bij u langskomen en de mogelijkheden doornemen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Zwemvijver of visvijver?

Wat heeft uw voorkeur, een zwem- of een visvijver? Bij een visvijver kunt u denken aan bijvoorbeeld een koivijver met natuurlijke vormen en randafwerking of een strakke vijver, waarvan de verhoging gemetseld is met een hardstenen randafwerking. Het voordeel van een zwemvijver is natuurlijk, dat u heerlijk kunt zwemmen. Ideaal in de lente en in de zomer. Voorafgaand aan de bestelling, levering en aanleg stellen we een plan op maat op, met indien nodig een speciaal op de vijver afgestemd filtersysteem. Maak een afspraak voor uw vijveraanleg Het Harde.

Ervaring en expertise

U zoekt een hovenier met degelijke ervaring en expertise, want u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld. Dat begrijpen wij bij Vos Tuinvisie. Onze hoveniers werken met hun hart op de juiste plek en maken een missie van uw project. Degelijk en passend advies is het begin en daarom van groot belang. Welke randafwerking heeft uw voorkeur en welke folie soort en vijverfilter zal gebruikt worden? Belangrijke vragen die bepalend zijn voor het resultaat. Een kraakheldere vijver, daar gaat het om. Alle hoveniers van Vos Tuinvisie hebben de benodigde kennis in huis over de aanleg en het onderhoud van vijvers. Bekijk de vijvers die wij al hebben aangelegd.

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Contact vijveraanleg Het Harde

Bent u geïnteresseerd in de hovenierswerkzaamheden van Vos Tuinvisie? Voor vijveraanleg ‘t Harde kunt u bellen met 0578 561015 of mailen naar info@vostuinvisie.nl. Ook voor andere hoveniersklussen kunt contact opnemen, denk aan tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Precies weten of uw vijverwater in balans is? Een aantal factoren spelen hierin een rol zoals de PH, KH en de GH die op peil moeten zijn. Onder de juiste condities zullen vissen en planten in uw vijver het goed doen. Laat u vijverwater testen door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie. Vos Tuinvisie is Teunkeur gecertificeerd.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op