klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Vijveraanleg Nunspeet

Vijveraanleg Nunspeet

Zoekt u een professionele en betrouwbare hovenier voor uw vijveraanleg in Nunspeet en omgeving? Met onze jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst!

Over ons

Vos Tuinvisie is sinds 2004 werkzaam in de regio Epe en omstreken. We zijn klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 6 vaste medewerkers en een aantal losse seizoensmedewerkers om de pieken tijdens drukke perioden op te vangen. Ook ons machinepark is zeer uitgebreid waardoor er erg efficiënt en snel gewerkt kan worden. U kunt ons niet alleen inschakelen voor uw tuinontwerp, aanleg of onderhoud, maar ook voor het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van uw vijver.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Vijveraanleg Nunspeet: Soorten vijvers

Wanneer u besluit uw tuin te voorzien van een vijver kunt u kiezen uit talloze soorten. Denkt u bijvoorbeeld aan een klein beekloopje of juist een strak gemetselde vijver. Bij ons is alles mogelijk en we bespreken dan ook graag de verschillende mogelijkheden met u.

• Heldere visvijvers
• Zwemvijvers
• Strak gemetselde vijvers
• Kleine beekloopjes
• En meer…

Voor de aanleg van alle verschillende soorten vijvers in Nunspeet en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud aan uw vijver.

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Neem contact met ons op

Wil u ons inschakelen voor uw vijveraanleg in Nunspeet? Dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij kunnen dan de kosten voor de aanleg bepalen. Deze zijn uiteraard sterk afhankelijk van uw wensen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Ook wanneer u vragen heeft over onze diensten of uw vijverwater wilt laten testen kunt u uiteraard contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op