klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Vijveraanleg Vaassen

Vijveraanleg Vaassen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel adres voor vijveraanleg in Vaassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een verrijking voor uw tuin

Wilt u uw tuin een enorme boost geven? Een vijver maakt van iedere tuin iets bijzonders. Of u de vijver nu vult met vissen, of u kiest voor een zwemvijver of voor iets anders. Bij Vos Tuinvisie kunnen we u dus zeker een vijver aanraden. Bij ons kunt u terecht voor een compleet tuinontwerp, inclusief vijver, maar ook kunnen wij een ontwerp maken voor een vijver in een bestaande tuin. Daarnaast kunt u ons uiteraard inschakelen voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin en vijver.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Soorten vijvers

Bij Vos Tuinvisie is er van alles mogelijk als het gaat om het ontwerp van uw vijver. Denkt u bijvoorbeeld aan een klein beekloopje of juist een strak gemetselde vijver. Bij ons is alles mogelijk en we bespreken dan ook graag de verschillende mogelijkheden met u.

  • Heldere visvijvers
  • Zwemvijvers
  • Strak gemetselde vijvers
  • Kleine beekloopjes
  • En meer…

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Vijveraanleg Vaassen

Als het gaat om vijveraanleg in Vaassen kunt u natuurlijk terecht bij Vos Tuinvisie. Als ervaren hovenier weten we alles over de aanleg van een vijver en kunnen we u adviseren over de verschillende keuzes. Zo moeten er bijvoorbeeld keuzes gemaakt worden wat betreft de randafwerking en het soort folie. Ook bestaan er veel verschillende soorten vijverfilters.

Wil u ons inschakelen voor uw vijveraanleg in Vaassen? Dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij bepalen dan ook de kosten van de aanleg, welke uiteraard sterk afhankelijk zijn van uw wensen. Neem graag contact op en maak een afspraak. Ook wanneer u het vijverwater van uw bestaande vijver wilt laten testen kunt u contact opnemen, wij zijn u graag van dienst.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op