klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Familie Buitenhuis uit Epe tevreden met hovenier Vos Tuinvisie

Familie Buitenhuis uit Epe tevreden met hovenier Vos Tuinvisie

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Epe en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die plaats. Hieronder de ervaring van de Familie Buitenhuis uit Epe. Bent u zelf ook op zoek naar hulp in de tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

“De klant is écht koning bij Vos Tuinvisie”

“Afgelopen jaar hebben we onze tuin laten herinrichten door de firma Vos Tuinvisie. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. Deze firma heeft vakkundige mensen in dienst, die bovendien ook nog eens heel plezierig zijn in de omgang.

Er werden goede ideeën aangedragen, er werd gewezen op bepaalde dingen, die je zelf gauw over het hoofd ziet. Afspraken worden goed nagekomen. Niets is teveel. De klant is écht koning bij Vos Tuinvisie. Bovendien zijn het harde werkers. We raden Vos Tuinvisie graag bij de lezers aan!”

(Recensie door Fam. Buitenhuis, Epe)

Hovenier heeft tuin in Epe compleet gerenoveerd

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in het voorjaar van 2011 de complete tuin van Fam. Buitenhuis uit Epe gerenoveerd.

Het ging om een wat verouderde tuin met veel grote uit de kluiten gewassen coniferen bomen die gekapt moesten worden.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. Buitenhuis was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Epe die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin. Veel bomen en struiken zijn verwijderd en afgevoerd of versnipperd. Al het straatwerk zoals de terrassen, de oprit en de looppaden zijn vervangen van oude grindtegels voor nieuw gebakken dikformaten, er is een nieuw gazon d.m.v. het leggen van graszoden tot stand gekomen en de beplanting is geheel opnieuw ingedeeld. Deze werkzaamheden werden allemaal in Epe uitgevoerd.

Als afscheidingen is er gewerkt d.m.v. het plaatsen van een hederascherm (betonstaalmatten tegen hardhouten palen) en nieuwe coniferenhagen. Het ging bij deze klus dus om een flinke tuinrenovatie in Epe waarbij uiteindelijk een compleet nieuwe tuin is aangelegd naar volle tevredenheid van de klant.

Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus ook in Epe en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. In de omgeving van Epe helpen we regelmatig klanten met hun tuin. We zijn in het bezit van het Tuinkeur keurmerk.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op