klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten van hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie

Uitgebreide ervaringen van onze klanten

Ervaring van Henny van Osch uit Epe

“Wat mij aanspreekt op de website van Vos Tuinvisie, naast de 5 zekerheden, is dat er voor ieder budget een tuin te maken is. En dat klopt! Daniel maakte een plan en eigenlijk was ik meteen enthousiast, een degelijk maar ook ‘n trendy plan, hetgeen goed paste bij mijn woning uit 1904. Er is terdege rekening gehouden met de kosten en ook niet onbelangrijk, weinig onderhoud in de toekomst. Kleren maken de man maar een tuin het huis. Wat een metamorfose!! echt super blij met het resultaat. Het plan van Daniel is perfect uitgevoerd door Hans en Rik die echt in zo’n korte tijd zoveel werk hebben geleverd met een geweldig resultaat. Complimenten zijn ook zeker voor hen. Dank je wel mannen Top!”

Ervaring van Ton Polmann uit Epe

“Mijn ervaring met Vos Tuinvisie is uitstekend, m.n. overleg en eigen inbreng verliepen heel soepel in het uit te voeren plan. Ook het advies en het meedenken van het personeel tijdens de uitvoering was uitstekend, hierdoor krijg je het gevoel dat zij er iets moois van willen maken en dat is dan ook erg goed gelukt. Zeker het aanbevelen waard”

Ervaring van Eelco Kreffer (het oude huis tongeren)

“Sinds twee jaar onderhoud Vos Tuinvisie, naar grote tevredenheid, het parkbos van Het Oude Huis Tongeren. Het onderhoud aan het gazon, beplanting en bomen wordt op een zeer vakkundig uitgevoerd en daarnaast waardeer ik de proactieve werkwijze en adviezen zeer. Een echte aanrader dus als u op zoek bent naar een hovenier voor het onderhoud van uw tuin”

Ervaring van Ton Gales uit Heerde

“Wij zijn erg tevreden over Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie. De medewerkers denken mee en geven goede adviezen. Afspraak is afspraak en tijdig wordt gesignaleerd dat de tuin aandacht behoeft. Vos Tuinvisie heeft de juiste balans gevonden tussen kwaliteit en kosten, kortom een aanrader!”

Ervaring van Con Exito uit Epe

“Vos Tuinvisie werd ons ‘warm aanbevolen’ toen we wat aanpassingen aan de tuin wilde doorvoeren. En dat is niets teveel gezegd, want onze ervaringen met Vos Tuinvisie zijn louter positief. ‘Prettig contact, nuttige tips en zinvol meedenken, snel van begrip, brede visie, punctueel en kwaliteit’ is wat ons te binnen schiet als we aan dit bedrijf denken. Ook de volgende klus besteden we met een gerust hart aan jullie uit. Tot gauw!”

Ervaring van Jakob Lagerweij uit de Vecht

“Al sinds 2004 werk ik naar volle tevredenheid met Vos Tuinvisie. Prettige mensen, gedegen vakkennis, betrouwbare service en ze durven ook nog eens “out of the box” te denken. Kortom, zeer aan te bevelen”

Ervaring van Mevr. van der Tuin uit Vaassen

“Een prima bedrijf. Alles wordt keurig opgeleverd en de klanten altijd met respect behandeld. Zeker aan te bevelen”

Ervaring van Jan Hovestad uit Wijhe

“Daniel, bedankt voor de levering en de tijd. Top geregeld!”

Ervaring van Gerrit Bomhof uit Epe

“Prima bedrijf!”

Ervaring van Johannes van de Berg uit Wapenveld

“Daniel heeft precies aangevoeld wat voor soort tuin wij in onze gedachten hadden, een tuin met een vijver, terrassen, en natuurlijk onderhoudsarm, in 1 woord een geweldige tuin om de zomer door te brengen. Complimenten aan zijn geweldige medewerkers, we zien ze graag terug voor de winterbeurt van de tuin”

Ervaring van Rob en Ingrid van de Poel uit Epe

“40-jaar kenmerkte dezelfde tuin ons adres. Uit de keuze van een aantal frisse ontwerpen van Vos tuinvisie, kwamen we tot een nieuw resultaat. Aangelegd door het keurige personeel van Daniël. We zijn dan ook heel erg blij met onze goede keuze. Het resultaat mag gezien worden! Onze dank gaat dan ook uit naar Daniël en zijn personeel Rik en Hans.”

Ervaringen van Fam. Mulder uit Epe

“Een goede keus. Als wij door Epe fietsen dan vinden wij het opvallend dat de tuinontwerpen van Vostuinvisie er uit springen. Op het moment dat wij besloten hadden om onze tuin aan te laten passen was de keuze eenvoudig. Nu onze tuin is aangepast en er weer tiptop bij ligt weten wij dat het echt een goede keus is geweest. De kleine aanpassingen hebben ervoor gezorgd dat het lijkt alsof het een compleet nieuwe tuin is.”

Wilt u ook een recensie plaatsen?

Als u uw ervaringen met Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie ook wilt delen, mail uw recensie dan naar info@vostuinvisie.nl en uw recensie wordt op de website geplaatst. Bij voorbaat dank, uw mening wordt erg gewaardeerd!

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met meer dan tien jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op