klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Tuinhuis, blokhut en kapschuur

Tuinhuis, blokhut en kapschuur

Een tuinhuis, blokhut of kapschuur helemaal op maat laten bouwen? Dat doet Vos Tuinvisie graag voor u! Onze specialisten ontwerpen en bouwen allerlei soorten tuinhuizen, blokhutten en schuren helemaal op basis van uw wensen.

Solide kapschuur of tuinhuis op maat

De experts van Vos Tuinvisie hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, bouwen en monteren van tuinhuizen en kapschuren. Wij verzorgen solide en degelijke tuingebouwen van kwalitatief hoogwaardige materiaal met een robuuste uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een modern of traditioneel tuinhuis, een prachtige blokhut, een stevige kapschuur of een solide overkapping, carport, poolhouse of veranda. Alle afmetingen zijn mogelijk, we bouwen uw tuinhuis-op-maat immers helemaal zelf.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Duurzaam tuinhuis kopen en laten plaatsen

Een robuust houten tuinhuis laten bouwen, met duurzame materialen zoals Douglas en Zweeds Rabat. Lijkt dat u ook een mooie oplossing voor uw tuin? U kunt uw blokhut of tuinhuis laten plaatsen zoals u dat wilt. Met de perfecte afmetingen en met deuren en kozijnen op de juiste plaats. Wij hanteren een stevige en duurzame manier van bouwen, met bijvoorbeeld robuuste Douglas staanders van 15×15 of 20×20 cm. Ook gebruiken we betonnen poeren en degelijke betonnen opsluitbanden om contact met de ondergrond te vermijden.

Veranda in uw tuin

Geniet nog meer van uw tuin met een prachtige veranda. Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, helemaal op maat voor u ontworpen door onze specialisten. Zo kunt u vele jarenlang genieten van uw veranda.

Afspraak maken
Tuinhuizen en overkappingen laten plaatsen

Sfeervolle uitstraling

Voor een sfeervolle uitstraling kunnen we uw houten tuinhuis afwerken met gepotdekselde wanden van Zweeds Rabat. Natuurlijk zijn geïsoleerde wanden en daken ook mogelijk. Vos Tuinvisie verzorgt tevens uw tuinhuis met veranda, uw tuinhuis met overkapping of elk ander type tuinschuur of tuinhuis dat u in gedachte heeft.

Uw eigen blokhut, tuinschuur of tuinhuis ontwerpen

Heeft u zelf een idee voor een tuinhuis of schuur? En heeft u misschien zelfs al een ontwerp klaarliggen? Maak ook dan afspraak met onze adviseurs zodat u uw tuinhuis op maat kunt laten maken door onze experts. Wij zorgen dat het ontwerp van uw tuinhuis vakkundig gerealiseerd wordt.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op