Title Image

Veranda aan uw huis

Veranda aan uw huis

Geniet het hele jaar door van het buitenleven en van uw tuin met een prachtige veranda aan uw huis. Ook als de weersomstandigheden minder goed zijn, geniet u droog, beschut en comfortabel van de natuur rondom uw woning.

Word ook een buitenmens met een stijlvolle veranda

Een veranda is dé plek om quality time door te brengen met uw familie, vrienden of gewoon met een goed boek. De veranda is letterlijk een verlengstuk van uw woning, met een afdak dat steunt op robuuste palen. Weer of geen weer, dat maakt met een veranda niet zoveel meer uit. Zo wordt niet alleen het buitenseizoen flink verlengd, maar ook uw woonplezier vergroot. Voor u het weet wordt u een echt buitenmens dat het grootste deel van het jaar geniet van uw tuin en een outdoor lifestyle. Van vroeg in het voorjaar als de eerste bloemknoppen open gaan tot laat in het najaar wanneer de bladeren langzaam van de bomen vallen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Houten veranda laten bouwen door een expert

Bij het plaatsen van een veranda is het erg belangrijk dat het ontwerp helemaal aansluit bij uw woning en uw tuin. Duurzaamheid, een solide aanleg en stevig materiaal zijn daarbij de sleutelelementen. Het is daarom verstandig om uw veranda te laten bouwen door een expert zodat u nog vele jaren van uw veranda kunt genieten. Vos Tuinvisie ontwerpt en plaatst uw houten veranda van robuuste materialen professioneel en neemt alle zorgen uit handen.

Veranda in uw tuin

Geniet nog meer van uw tuin met een prachtige veranda. Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, helemaal op maat voor u ontworpen door onze specialisten. Zo kunt u vele jarenlang genieten van uw veranda.

Afspraak maken
tuinhuis

Totaalservice van Vos Tuinvisie in Epe

Ook voor het ontwerp en de bouw van uw tuinhuis, tuinoverkapping, poolhouse, terrasoverkapping, kapschuur of pergola kunt u bij ons terecht. Neem nu verblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel 0578-561015.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op