klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Veranda verlichten

Veranda verlichten

Tijdens heerlijke zomeravonden tot in de late uurtjes genieten in de tuin – dat is toch het ultieme vakantiegevoel! Lekker lang tafelen met familie of borrelen met vrienden, beschut onder uw overkapping. En laat u uw veranda verlichten, dan creëert u al helemaal een warme en ontspannen sfeer! Ideaal voor lange zomeravonden, maar ook voor sfeervolle winterdagen. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor overkapping verlichting te bespreken!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Overkapping verlichting

Onder uw overkapping zit u heerlijk beschut, ook als het waait of regent. Zo kunt u elk geschikt moment benutten om van de frisse buitenlucht te genieten. Maar als het ’s avonds donker wordt, kan het ook heerlijk zijn om tot in de late uurtjes buiten te zitten. Zeker op warme zomeravonden of juist die eerste lange lentedagen. U kunt dan genieten van oriëntatieverlichting in de tuin of een boom verlichten. Zo creëert u direct sfeer in uw tuin!

Wilt u uw overkapping echter optimaal benutten, dan is het een uitstekend idee om uw overkapping te verlichten. Zo zit u er ook in het donker sfeervol bij en heeft u voldoende ligt om tot ’s avonds laat te dineren of te borrelen, puzzels te maken of een boek te lezen. Binnen zitten is natuurlijk zonde als het buiten lekker warm is, dus laat uw overkapping belichten om niet meer afhankelijk te zijn van de zonsondergang!

Veranda verlichten

Tijdens zwoele zomeravonden kunt u heerlijk lang buiten genieten op uw verlichte veranda, maar ook in de winter biedt buitenverlichting aanleggen vele voordelen. U geniet dan binnen van een sfeervol uitzicht op de tuin! Daarnaast biedt buitenverlichting zoals oprit verlichting, oriëntatieverlichting in de tuin en ook overkapping verlichting een stuk veiligheid. U wilt uw tuin immers graag zien, maar inbrekers willen niet graag gezien worden!

Offerte aanvragen
Tuinaanleg-tuinverlichting

Overkapping belichten

Kunt u niet wachten om te genieten van uw overkapping verlichting? Neem dan snel contact met ons op! Als zeer ervaren hovenier in Epe e.o. adviseren wij u in een vrijblijvend gesprek graag over alle mogelijkheden om uw overkapping te belichten. We stellen een persoonlijk verlichtingsplan op voor uw tuin en stemmen deze volledig af op uw wensen.

Uiteraard adviseren wij u over welke elementen van de tuin u het beste kunt verlichten en welke verlichting u daarvoor het beste kunt gebruiken. Wij werken voornamelijk met de buitenverlichting van In-Lite, welke energiezuinig, veilig en eenvoudig in aanleg is. Deze verlichting kan gemakkelijk aangepast of uitgebreid worden en de verbruikskosten zijn zeer laag!

Nadat we een verlichtingsplan hebben opgesteld dat volledig aan uw wensen voldoet, ontvangt u een duidelijke en overzichtelijke offerte. Gaat u akkoord, dan spreken we samen direct een startdatum af. Wij begrijpen immers dat u nu niet kunt wachten tot u van uw buitenverlichting kunt genieten!

Overkapping verlichten

Of u nu al een overkapping of veranda heeft of deze op maat wilt laten maken, wij zorgen er graag voor dat u er sfeervol bij zit! Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen die door onze specialisten worden geïnstalleerd. Dankzij de veilig In-Lite buitenverlichting hoeft u geen elektricien in te huren voor het aanleggen van uw tuinverlichting, maar kunnen onze hoveniers dit volledig in eigen beheer doen. Neem snel contact met ons op om een vrijblijvend gesprek aan te vragen!

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek

Nieuwsgierig geworden? Bel dan snel 0578-561015 voor een vrijblijvend gesprek of stel uw vraag via het contactformulier

 

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op