klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Boom verlichten

Boom verlichten

Heeft u in uw tuin een prachtige boom staan, die het verdient om in de spotlight gezet te worden? Laat ons dan uw boom verlichten! Zo kunt u zowel overdag als ’s avonds genieten van uw prachtige boom en staat deze bijna letterlijk in de spotlights. Uiteraard op een sfeervolle en bij uw tuinontwerp passende manier. Neem direct contact met ons op om te bespreken hoe wij als vakkundig hoveniersbedrijf uw boom het mooiste kunnen uitlichten!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Boom uitlichten

Sommige elementen in uw tuin verdienen net dat beetje extra aandacht. Zo kunt u uw veranda verlichten, oprit verlichting aanbrengen of oriëntatieverlichting in de tuin plaatsen. Een andere prachtige optie is een boom uitlichten! Dat ene pronkstuk in uw tuin, dat er al jaren staat en waarvan u elke zomer weer geniet. Daarvan kunt u ook in de winter genieten! Met sfeervolle buitenverlichting zorgt u ervoor dat uw boom niet te missen is, ook niet in de donkere wintermaanden. Zo geniet u lekker warm binnen van een prachtig uitzicht op de tuin!

Oriëntatieverlichting in de tuin

Een bijkomend voordeel van het verlichten van uw boom is dat u daarmee direct een oriëntatiepunt in uw tuin aanbrengt. In het donker kan het immers wel eens moeilijk zijn om te zien waar zich wat bevindt, maar dankzij oriëntatieverlichting in de tuin vormt u zich veel gemakkelijker een beeld van de tuin in het donker. Uw verlichte boom is het stralende middelpunt!

Heeft u er overigens ook al eens bij stilgestaan dat tuinverlichting kan bijdragen aan inbraakpreventie? Inbrekers willen immers niet gezien worden, terwijl u uw tuin wel graag ziet! Twee vliegen in één klap dus, wanneer u buitenverlichting laat aanleggen.

Boom verlichten

Heeft u een boom in de tuin staan die u graag wilt verlichten? Laat het ons weten! Onze tuinexperts denken graag met u mee over het ideale verlichtingsplan voor uw tuin. Zo is het mogelijk om alleen uw boom te verlichten, maar kunt u er ook aan denken om tevens uw overkapping te belichten. Zo geniet u in de zomermaanden extra lang van uw prachtige tuin.

Offerte aanvragen
Tuinaanleg-tuinverlichting

Oriëntatieverlichting aanleggen

Nadat wij een verlichtingsplan voor uw tuin hebben opgesteld en u hier helemaal tevreden over bent, stellen we voor u een offerte op. Hierin vindt u een duidelijk overzicht van welke werkzaamheden er plaats gaan vinden tegen welke kosten. Zo weet u direct waar uw investering precies aan besteed wordt!

Zodra u ons opdracht geeft om voor u aan de slag te gaan, maken we een afspraak om te starten. Onze hoveniers zijn zeer ervaren in buitenverlichting aanleggen en zullen er dan ook naar streven u zo snel mogelijk van uw verlichte tuin te laten genieten!

In-Lite tuinverlichting

Voor uw buitenverlichting maken wij gebruik van de energiezuinige tuinverlichting van In-Lite. Deze verlichting werkt op 12 volt laagspanning, waardoor deze zeer veilig is. Bovendien is deze verlichting gemakkelijk aan te passen en uit te breiden, zodat we aan vrijwel al uw wensen voor tuinverlichting kunnen voldoen. De hoveniers van Vos Tuinvisie in Epe e.o. kunnen de aanleg van In-Lite tuinverlichting volledig in eigen beheer uitvoeren, zodat u zich de kosten van een elektricien kunt besparen! Daarnaast bespaart u ook op energie door voor deze verlichting te kiezen, want de LED-verlichting in de In-Lite buitenverlichting is zeer zuinig. Onbezorgde lange zomernachten en donkere winters dus!

Uw buitenverlichting aanleggen

Wilt u liever vandaag dan morgen uw boom verlichten? Neem dan snel contact met ons op! Wij staan u graag vrijblijvend te woord om samen te bespreken op welke manier we uw tuin het beste kunnen verlichten. Voor u het weet staat uw boom prachtig in de spotlight en geniet u ook in het donker van uw sfeervolle tuin!

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek

Nieuwsgierig geworden? Bel dan snel 0578-561015 voor een vrijblijvend gesprek of stel uw vraag via het contactformulier

 

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op