Title Image
Oprit verlichting

Oprit verlichting

’s Avonds laat de straat in rijden en uw eigen oprit al vanuit de verte zien: dat is nog eens handig! Het is heerlijk thuiskomen als de oprit verlichting al aanstaat. Bovendien is het ontzettend prettig om met oriëntatieverlichting in de tuin uw weg te kunnen vinden! Tegelijkertijd zijn er natuurlijk ook mensen die juist niet graag in het donker gezien willen worden. Hen schrikt u meteen af met uw oprit verlichting! Vele voordelen dus, terwijl wij in een mum van tijd uw buitenverlichting aanleggen. Laat ons weten met welke ideeën u speelt, dan komen wij snel langs om een mooi verlichtingsplan voor uw tuin te maken!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Buitenverlichting aanleggen

Tuinverlichting brengt veel sfeer in uw tuin! Zo kunt u een mooie boom uitlichten, uw veranda verlichten of uw vijver in de spotlight zetten. Maar ook oprit verlichting brengt veel sfeer in uw tuin! Het is immers wel zo leuk om uit het raam te kunnen kijken en uw tuin mooi verlicht te zien. Om ’s avonds laat thuis te komen en uw oprit al van veraf te kunnen zien. Of om een fijne wandeling te maken na het avondeten en bij thuiskomst te kunnen genieten van hoe mooi uw tuin verlicht is.

Daarnaast is oprit verlichting ook zeer functioneel. Het zorgt ervoor dat u en uw gasten uw oprit gemakkelijk kunnen zien in het donker. Dit komt het parkeergemak zeker ten goede. Bovendien vindt u de weg vanaf uw oprit naar uw huis gemakkelijk door uw verlichting te volgen, waar ook uw gasten veel profijt van zullen hebben.

Ten slotte is buitenverlichting aanleggen ook een uitstekende manier om uw huis te beveiligen. Terwijl u het namelijk juist prettig vindt om ook in het donker goed te kunnen zien en gezien te worden, vinden inbrekers dat absoluut niet!

Oprit verlichting aanleggen

Wilt u oprit verlichting laten aanleggen in uw tuin? Wij vertellen u in een vrijblijvend gesprek graag wat we voor u kunnen betekenen! Als zeer ervaren hovenier in Epe staan we graag voor u klaar bij projecten in de wijde omgeving van Epe, Apeldoorn en Zwolle. Ten eerste zullen we een persoonlijk verlichtingsplan voor uw tuin maken. Op basis van uw wensen en ideeën adviseren wij u over welke elementen in uw tuin u het beste kunt verlichten en op welke manier.

Offerte aanvragen
Tuinaanleg-tuinverlichting

In-Lite buitenverlichting

Wij werken voornamelijk met de energiezuinige buitenverlichting van In-Lite. Deze verlichting werkt op 12 volt laagspanning en brengt daardoor een aantal voordelen met zich mee. Het voornaamste voordeel is dat deze verlichting zeer veilig is en daardoor ook gemakkelijk door ons te installeren is. U hoeft voor de aanleg van uw oprit verlichting dus geen elektricien in te huren: dat scheelt in de kosten. Daarnaast is deze verlichting ook gemakkelijk aan te passen en uit te breiden. Ten slotte is de In-Lite verlichting zeer energiezuinig, omdat er enkel LED-verlichting wordt gebruikt. Vele voordelen dus, waarvan u profiteert wanneer u uw oprit verlichting door onze ervaren hoveniers laat aanleggen!

Offerte buitenverlichting aanleggen

Nadat we een verlichtingsplan voor uw tuin hebben gemaakt dat volledig naar uw wens is, stellen we een duidelijke en overzichtelijke offerte voor u op. Op deze manier ziet u direct hoe uw investering wordt omgezet in het aanleggen van uw buitenverlichting. Zodra u ons opdracht geeft om uw buitenverlichting aan te leggen, spreken we een startdatum af en gaan wij voor u aan de slag. Binnen een mum van tijd geniet u van een prachtig verlichte en veilige oprit!

Neem contact met ons op

Kunt u niet wachten om te genieten van de vele voordelen van oprit verlichting? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! We kijken graag met u mee naar alle mogelijkheden die uw tuin biedt om deze sfeervol, functioneel en veilig te verlichten!

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek

Nieuwsgierig geworden? Bel dan snel 0578-561015 voor een vrijblijvend gesprek of stel uw vraag via het contactformulier

 

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op