klanten beoordelen ons met een
   

Zwemvijver aanleg in Nijbroek

Organische zwemvijver bij moderne woning in Nijbroek

Deze schitterende zwemvijver in Nijbroek heeft een organische vorm, maar ligt wel strak tegen het moderne betonterras van de woning aan. Dat zorgt voor een mooie overgang van het strakke en moderne woongedeelte naar de landelijke omgeving. In de zwemvijver is onder water ook verlichting aangebracht. In de avond geeft dit een prachtig effect.

Zwemvijver aanleg Hoveniersbedrijf Vos tuinvisie

Wat was de wens van deze klant?

Hoveniersbedrijf en zwemvijverspecialist Vos Tuinvisie werd ingeschakeld om de zwemvijver te renoveren. De oorspronkelijke zwemvijver was bouwkundig door een andere partij op een kleilaag gebouwd. Dat is gaan verzakken, waardoor het folie is gescheurd en de vijver onbruikbaar werd.

Wij hebben de zwemvijver compleet opnieuw aangelegd, maar dan zonder bouwkundige wanden. Daardoor kan het niet verzakken en is de zwemvijver goed opgewassen tegen zijn omgeving. De klant is erg blij met het eindresultaat.

Vos Tuinvisie zwemvijver Nijbroek

Gebruikte materialen bij deze zwemvijver

In de vijver ligt EPDM-rubberfolie dat bekend staat om zijn hoge, blijvende elasticiteit. Het folie kan goed tegen verschillende temperaturen en het past zichzelf eenvoudig aan de ondergrond aan. Ideaal voor een natuurlijke zwemvijver en het biedt veel zekerheid op deze kleigrond.

Zwemvijver en tuinverlichting aanleg Nijbroek

Beplanting van de zwemvijver

Deze zwemvijver heeft een verhouding van 50% plantengedeelte en 50% zwemwater. Er is hiervoor voldoende ruimte. We hebben bij de vijverlaanleg gewerkt met een grote variatie aan zuiverende zuurstofplanten maar ook mooie bloeiende oeverplanten. Er is geen warmtepomp aanwezig omdat de klant graag in koud water zwemt. Er staat wel een hottub op de vlonder naast de vijver, waar ze na een duik in de natuur zwemvijver lekker kunnen opwarmen.

 

Ook een vijver laten aanleggen? Neem contact op met het team van Vos Tuinvisie om uw wensen te bespreken.

Zwemvijver aanleg Hoveniersbedrijf Vos tuinvisie
Zwemvijver en tuinverlichting aanleg Nijbroek
Zwemvijver met sfeer tuinverlichting
Hot tub bij zwemvijver Nijbroek
Hot tub zwemvijver
Hot tubben zwemvijver Nijbroek
Zwemvijver voor de deur in Nijbroek
Huis met zwemvijver Nijbroek
Zwemvijver aan huis Nijbroek
Nijbroek zwemvijver aanleg
Vos Tuinvisie zwemvijver Nijbroek
Aanleggen van zwemvijver in Nijbroek
Zwemvijver aanleg Nijbroek
Zwemvijver Nijbroek
Neem contact op