Title Image
Zwemvijverspecialist

Zwemvijverspecialist | Zwemvijver aanleggen

Al het goede van zowel een zwembad als een vijver combineren? Kies dan voor een zwemvijver! Vos Tuinvisie is uw zwemvijverspecialist. Wij helpen u graag bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw zwemvijver. Maak direct een vrijblijvende afspraak om te bespreken hoe een zwemvijver uw tuin compleet maakt!

Voordelen zwemvijver

Wilt u in de zomer kunnen zwemmen in uw eigen tuin? Maar ook in de herfst en winter genieten van een prachtige waterpartij? Een zwemvijver is de ideale oplossing! In deze vijver kunt u ’s zomers een verfrissende duik nemen, terwijl u in koudere perioden geniet van een prachtig uitzicht. Zo is de zwemvijver het hele jaar door een echte aanwinst voor uw tuin.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Zwemvijverspecialist

Vos Tuinvisie heeft inmiddels jarenlange ervaring met de aanleg van zwemvijvers. Van een zwemvijver in Apeldoorn tot een zwemvijver in Zwolle en diverse andere plaatsen in de regio: onze hoveniers hebben talloze zwemvijvers ontworpen en aangelegd. Van randafwerking tot filtersystemen: er komt heel wat kijken bij vijveraanleg. Daarom zorgen wij ervoor dat onze hoveniers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste mogelijkheden en dat zij alle kennis in huis hebben om uw zwemvijver vakkundig aan te leggen.

Een goed gefilterde zwemvijver kan desgewenst worden verwarmd met een warmtepomp zodat u ook op frisse dagen van heerlijk zwemwater kunt genieten. Hier leest u meer over de werking van een zwemvijver.

Ontwerp zwemvijver

Staat u al te popelen om een verfrissende duik te nemen in uw nieuwe zwemvijver? Maar wilt u ook buiten het zwemseizoen genieten van een prachtige waterpartij in uw tuin? Een zwemvijver is niet alleen heerlijk om in te zwemmen, maar ook een genot om naar te kijken. Daarom mag uw zwemvijver gerust centraal staan in uw nieuwe tuin! Wij bekijken graag samen met u waar uw zwemvijver het beste geplaatst kan worden, zodat u in elk seizoen optimaal kunt genieten van uw tuin. Samen maken we een tuinontwerp, waarin u in één oogopslag kunt zien hoe uw nieuwe tuin eruitziet. Kunt u nu al niet wachten? Neem direct contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Offerte aanvragen
Aanleg zwemvijver in Epe door Vos Tuinvisie

Advies zwemvijver

Terwijl we bezig zijn met uw tuinontwerp, adviseren we u natuurlijk ook over diverse aspecten van uw zwemvijver. Welke vorm zwemvijver past het beste in uw tuin: een zwemvijver met natuurlijke vormen of een strak vormgegeven zwemvijver? Wilt u weelderige beplanting of liever natuurstenen afdekranden? Zwemvijverspecialist Vos Tuinvisie zorgt ervoor dat uw nieuwe tuin een prachtig geheel vormt en dat u het hele jaar door geniet van uw zwemvijver!

Zwemvijver aan laten leggen

Onderhoud zwemvijver

Wist u dat een extra voordeel van een zwemvijver, de reiniging is? Deze is namelijk volledig biologisch! Uw zwemvijver wordt gefilterd door een natuurlijk plantenfilter. Er hoeft dus geen chloor of zout aan te pas te komen om uw zwemvijver schoon te houden. Ideaal om kinderen in te laten zwemmen!

Natuurlijk kunt u uw zwemvijver professioneel laten onderhouden door de zwemvijverspecialisten van Vos Tuinvisie. Zodat u er zelf geen omkijken naar heeft en verzekerd bent van schoon en gezond vijverwater voor uzelf, uw vijverplanten en eventuele vissen. Zo beschikken wij over een speciale reinigingsmachine met voorfilter om de bodem en wanden van zwemvijvers te reinigen. Daarnaast hebben we een klokpomp waarmee we het lavagedeelte en/of plantengedeelte kunnen spoelen en reinigen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zwemvijver aanleg Zwolle en omstreken

Problemen zwemvijver

Uiteraard is het wel belangrijk om het water in uw zwemvijver goed in de gaten te houden. U wilt immers het liefst zwemmen in schoon en helder water. Laat daarom regelmatig uw vijverwater testen door Vos Tuinvisie. Als zwemvijverspecialist zorgen wij voor een optimale balans van het vijverwater, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zwemvijver. Vos Tuinvisie heeft voor ieder vijverprobleem een oplossing en adviseert u graag om problemen met uw zwemvijver te voorkomen.

 

Ziet u uw nieuwe tuin met zwemvijver al helemaal voor u? Laat ons snel weten wat wij voor u mogen betekenen, dan gaan we voor u aan de slag! Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud: wij regelen het voor u. Binnen een mum van tijd geniet u van uw prachtige zwemvijver!

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op