klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Tuinhuis op maat

Tuinhuis op maat

Wilt u een tuinhuis op maat laten maken? Wij helpen u er graag bij! Een tuinhuis met overkapping, een tuinhuisje met een veranda of een technische ruimte op maat? Alles is mogelijk! Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we al uw wensen bespreken.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Tuinhuis op maat laten maken

Een tuinhuis op maat laten maken is ideaal. U heeft immers zelf in de hand hoe uw tuinhuis er precies uit komt te zien en hoeft zich nergens druk om te maken. De specialisten van hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie zorgen ervoor dat uw plannen vakkundig gerealiseerd worden! Zo hoeft u zelf niet te stoeien met een bouwpakket van de bouwmarkt of urenlang video’s te kijken om erachter te komen dat u het toch net iets anders had moeten doen. Wij bouwen voor u een duurzaam en solide tuinhuis op maat waar u jarenlang plezier van heeft!

Tuinhuis met overkapping

Gaat u voor een praktisch tuinhuis om al uw gereedschap in op te bergen of een sfeervol plekje om tot in de late uurtjes vanuit een ander perspectief van uw tuin te kunnen genieten? Een solide schuur, een blokhut op maat, een luxe poolhouse of een tuinhuisje met veranda? Wij denken graag met u mee bij alle soorten tuinhuizen en overkappingen!

 

Belangrijk is voor ons vooral dat u jarenlang van uw tuinhuis op maat kunt genieten. Kant-en-klare bouwpakketten van de bouwmarkt zien er aantrekkelijk uit, maar de kwaliteit laat vaak flink te wensen over. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het bouwen van allerlei tuinhuizen en bieden alleen de hoogste kwaliteit. Hierbij zijn alle afmetingen mogelijk, want wij bouwen alles zelf!

 

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals Douglas en gebruiken bijvoorbeeld Zweeds Rabat voor een sfeervolle uitstraling. Wilt u uw tuinhuis op maat graag beschermen tegen invloeden van buitenaf? Ook geïsoleerde wanden en daken behoren tot de mogelijkheden!

Afspraak maken
tuinhuis

Tuinhuis op maat in Epe, Apeldoorn of Zwolle e.o.

Bent u op zoek naar een plek om uw tuinspullen op te bergen, een knusse plek om u even helemaal terug te kunnen trekken en een sfeervol nieuw element in uw tuin? Dan is een tuinhuis op maat precies wat u zoekt! Wij bespreken graag met u aan welke eisen uw tuinhuis precies moet voldoen. Wilt u direct de rest van uw tuin aanpakken, zodat uw tuin een prachtig geheel wordt? Wij zorgen er graag voor! Zowel tuinontwerp, tuinaanleg alsook tuinonderhoud behoren tot onze mogelijkheden. Een zwembad of zwemvijver in de tuin, een nieuw terras of uw bomen snoeien? Wij zijn u graag van dienst.

 

Onze hoveniers werken in een groot gedeelte van Gelderland en Overijssel. Wij zijn voornamelijk te vinden in Epe en omgeving, maar ook in omringende plaatsen zoals Apeldoorn, Zwolle en Nunspeet. Neem snel contact met ons op om te bespreken wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen!

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op