klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Winterkorting op tuinwerkzaamheden

Winterkorting op tuinwerkzaamheden?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie geeft tijdens de wintermaanden een zeer aantrekkelijke winterkorting op de tuinwerkzaamheden. Tijdens de wintermaanden zijn er diverse werkzaamheden die prima uitgevoerd kunnen worden in de tuin. Denkt u aan het snoeien van bomen en struiken, het kappen van bomen en het aanleggen van vijvers. Maar ook het bouwen van uw maatwerk tuinhuis, overkapping, carport of veranda voeren we met korting voor u uit. Op het moment dat wij dit soort werkzaamheden in de winter (januari en februari) uit mogen voeren, kunnen wij u een zeer aantrekkelijke korting bieden op onze arbeidsuren. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte met winterkorting.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Boomverzorging met winterkorting

Tijdens de wintermaanden geeft Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie een hoge winterkorting op de normale arbeidstarieven. Onder meer op boomverzorging; een boom laten snoeien of bomen kappen tijdens de winterperiode is namelijk ideaal. Loofbomen zijn uit het blad waardoor het kappen of snoeien makkelijker gaat. Bovendien is de kans op het beschadigen van vaste planten vele malen kleiner ten opzichte van het omzagen van bomen tijdens het bloeiseizoen. Boomverzorging in de winterperiode is dan ook een van de specialisaties van Vos Tuinvisie. Lees hier meer over boomverzorging met winterkorting.

Tuinonderhoud met winterkorting

Ook op het onderhoud van uw tuin geven wij aantrekkelijke winterkortingen. De winter is de ideale periode om de tuin te snoeien omdat alle beplanting in rust is. Lees hier meer over de winterkorting op tuinwerkzaamheden.

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Gladheidsbestrijding

Wij verzorgen in de winter ook de gladheidsbestrijding bij bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om het sneeuwvrij maken en zout strooien op bedrijfsterreinen, op uw particuliere oprit of op het pad naar uw voordeur. We maken gebruik van efficiënt materieel en kunnen daardoor tegen zeer scherpe tarieven professioneel en goedkoop sneeuwschuiven. Bel ons op telefoonnummer 0578-561015 voor snelle hulp bij gladheidsbestrijding.

Neem vandaag contact met ons op voor uw winterkorting

Hovenier Vos Tuinvisie werkt in een grote regio rondom Epe en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Ook in de winterperiode. Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze winterwerkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen. Met een leuke korting uiteraard.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan.

Voor meer informatie kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op